Perfectarea actelor românești la Bălți – ușor și legal cu JustConsult

0
197

Persoanele care au inițiat procesul de redobândire a cetățeniei române și de perfectare a actelor românești cunosc cât de mult timp, efort și nervi îți poți pierde până te vezi în mână cu pașaportul românesc sau buletinul de identitate român.

JustConsult – Cetățenie română este companie juridică din Republica Moldova, specializată în perfectarea actelor românești și asistență în procesul de redobândire a cetățeniei române.  Pe parcursul a aproape 20 de ani de activitate, JustConsult ajută moldovenii să obțină legal și fără multe griji cetățenia română, iar apoi – să-și perfecteze documente românești. Compania s-a dezvoltat în continuu, iar acum are mai mult de 100 de angajați și peste 360.000 de clienți mulțumiți de serviciile prestate.

De aproape un an, JustConsult are filială la Bălți

Specialiștii JustConsult, de aproape un an, sunt aproape de locuitorii din Bășți sau alte localități din Nordul țării. Compania a deschis filiala de Nord. Datorită acestui fapt, nu mai trebuie să mergi la Chișinău pentru a-ți pregăti dosarul de redobândire a cetățeniei române sau când ai nevoie de ajutor pentru perfectarea actelor. La oficiul JustConsult Bălți vei fi  ajutat operativ și cel mai important – cu respectarea tuturor procedurilor legale!

„În acest domeniu există și foarte multe riscuri și fraude, pentru că apar diverși intermediari, persoane dubioase, care promit urgentări inexistente sau chiar pot dispărea cu actele. Iată de ce, în această sferă – cetățenie română și perfectarea actelor românești – este foarte important să rămâi corect față de client și în fața legii. Este regula de care se conduce JustConsult”, Ion afirmă Ion Guștiuc, directorul JustConsult.

JustConsult oferă peste 10o de servicii în domeniul cetățeniei române

În cei aproape 20 de ani de activitate, peste 100.000 de persoane au depus cu ajutorul JustConsult dosarul de cetățenie, iar o parte dintre ei și-au perfectat cu compania și restul actelor. Alți 200.000 au solicitat certificate de naștere, căsătorie, pașaport, buletin, permis auto românesc. Aproape 30.000 de familii au depus pentru alocații din România cu ajutorul experților companiei. Restul au beneficiat de consultații juridice sau pregătiri de acte pentru depuneri de sine stătătoare.

JustConsult oferă ajutor juridic și calificat în pregătirea dosarului pentru obținerea cetățeniei române și pentru perfectarea actelor românești – pașaport, buletin de identitate, permis de conducere etc. Vei primi ajutor calificat la orice etapă te-ai afla – pregătirea dosarului pentru cetățenie, programarea și depunerea acestuia la București. Pentru ca tu să ajungi în confort și siguranță în ziua și la ora programării, JustConsult îți pune la dispoziție transport business-class.

Dacă ai copii, compania te vă ajută te obții alocații pentru ei din partea statului român. Apelează cu încredere la JustConsult și te vei convinge cât este de ușor când ai alături o echipă de profesioniști, care te ajută la orice etapă și pentru cazuri de orice complexitate.


Articolul precedentFemeile supraviețuitoare a violenței în bază de gen vor fi reabilitate economic
Articolul următorÎn atenția conducătorilor auto. O porțiune din strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Soroca este închisă / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.