Participă la concursul de desene organizat de Ministerul Finanțelor și ai șansa de a câștiga un premiu

0
103

 Ministerul Finanțelor te invită să-ți pui talentul artistic în valoare și să participi la concursul de desene “Descoperă lumea finanțelor”. Acest concurs îți oferă o oportunitate unică de a-ți exprima creativitatea și de a înțelege mai bine rolul finanțelor în viața noastră de zi cu zi.

Concurul este adresat copiilor  cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani. Pentru a participa, părinții sau tutorele legal sunt rugați să trimită o fotografie de bună calitate a desenului realizat de copil, până la data de 8 iunie curent, pe adresa de email gabriela.lungu@mf.gov.md, având ca subiect „Finanțele prin ochii copiilor”.

Fotografia desenului trebuie însoțită de o scurtă descriere, menționând vârsta copilului și numele/prenumele autorului. Toate lucrările primite vor fi evaluate de către o Comisie special constituită la Ministerul Finanțelor, care va selecta desenul câștigător al premiului mare. De asemenea, toți participanții vor fi premiați pentru efortul lor creativ. Lucrarea câștigătoare, împreună cu câteva alte desene selectate de Comisie, va fi tipărită, înrămată și expusă în holurile Ministerului (cu acordul autorului).

Organizarea acestui concurs vine în contextul marcării Zilei internaționale a copilului, la data de 1 iunie, și reprezintă un angajament al Ministerului Finanțelor de a investi în educația financiară a celor mici, contribuind astfel la dezvoltarea unei viitoare generații responsabile și bine pregătite din punct de vedere financiar.

sursă foto : https://mamaplus.md/mama-si-copilul/familie-si-societate/despre-ce-ne-pot-vorbi-desenele-copiilor

Articolul precedentDe astăzi, Poșta Moldovei reia recepționarea trimiterilor poștale spre Rusia
Articolul următorO nouă promoție marca Observatorul de Nord !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.