Opt elevi din Soroca s-au „bătut” pentru a fi Regina & Regele al Balului Bucătarului 2022 / VIDEO

0
1169

Recent în municipiul Soroca, la Școala Profesională a fost organizat un eveniment cu genericul „Balul Bucătarului”. Între opt elevi, s-a dat start unei ”bătălii„ de a afla cine este Regina dar și Regele balului. Spectatorii au fost delectați cu scenete și cântece interpretate de elevii de la Colegiul de Arte Nicolae Botgros. Evenimentul a fost organizat de Ala Rotaru studenta anului 3 la Colegiul de Arte.

„Este deja o tradiție ca instituțiile noastre, Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” și Școala Profesională din Soroca, să organizeze și să desfășoare activități în comun. Ne bucurăm foarte mult că în această toamnă frumoasă, s-a organizat acest bal special, în care bucătarii noștri, viitori profesioniști, o să-și etaleze talentele” , a spus Ivan Luța, directorul Școlii Profesionale din Soroca.

Viitorii bucătari au gătit multe feluri de mâncări, au avut de tăiat și aranjat în farfurii fructele, după care și-au prezentat lucrările. Juriul au apreciat la justa valoare, după care au menționat cu diplome, aplauze și cuvinte de laudă pe participanți. La final, au fost aleși și câștigătorii balului.

„Balul la care ne-am onorat cu prezența, a avut ca scop să demonstreze că munca înseamna o zi scurtă și o viață lungă. Rezultatele obținute sunt ca o lumină purificatoare, iar bucătaria nu este decât o soră geamănă cu creația”, a mai adăugat Sofia Spinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.