Omul de afaceri din Soroca împușcat ieri, în plină zi, se află în afara oricărui pericol, spun medicii

0
975

 Reglări de conturi în stilul anilor 90 în municipiul Soroca. Un bărbat ar fi ajuns la spital, după ce în amiaza zilei ar fi fost împușcat dintr-un automobil. În urma incidentului, unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

Incidentul ar fi avut loc în amiaza zilei pe strada Ștefan cel Mare 88 în proximitatea liceului teoretic Petru Rareș din municipiu. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, care are o companie ce se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare.

Anterior la el acasă ar fi venit un concurent de-al său ca să-și regleze conturile mai vechi avute cu acesta, soldate cu mai multe schimburi de replici între cei doi. Astăzi, în drum, i-a tăiat calea și în timp ce se afla în mașină, a efectuat o împușcătură dintr-o armă în direcția celui de-al doilea.

„Azi la orele 12 am fost împușcat de o persoană. S-a apropiat la mașină si a tras mai multe gloanțe în mine, în mașină. Eu nu îi datorez nimic”, a povestit victima.

În urma incidentului, victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

„De urgență a fost luat la operație, are leziuni de țesut, starea este stabilă, pacientul se află în salon, pericol pentru viata nu este”*, a spus medicul traumatolog, Valeriu Petrovici.

Pe cazul dat oamenii legii au pornit o cauza penală pentru tentativă de omor.

Autor: Angelina Căldare

Articolul precedentO profesoară i-a lăsat averea sa unui bărbat care i-a fost elev în urmă cu 50 de ani: “Nu mi-a venit să cred”
Articolul următorPostează anunțul tău în doi pași și trei mișcări
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.