Observatorul de Nord îți vine în ajutor cu câteva sfaturi în prag de 1 septembrie / PUBLICITATE

0
208

În curând, magazinele și piețele vor fi pline de forfotă pregătirilor pentru școală. Observatorul de Nord îți vine în ajutor cu câteva sfaturi pentru a face acest moment special și de neuitat, atât pentru copii, cât și pentru părinți :

  1. Pregătiți-vă din timp: Nu lăsați achiziționarea rechizitelor și hainelor pentru ultimul moment. Pregătirea din timp vă va ajuta să evitați aglomerația din magazine și stresul de ultim moment.
  2. Verificați starea materialelor din anul precedent: Dacă aveți rechizite sau haine din anii precedenți care încă sunt în stare bună, puteți să le reciclați sau să le folosiți și în acest an.
  3. Lista de rechizite: Discutați cu învățătorul, dirigintele de clasă și precizați lista de rechizite necesare pentru anul școlar. Achiziționați caiete, creioane, stilouri, penare și alte materiale specifice clasei sau nivelului de învățământ al copilului.
  4. Buget adecvat: Stabiliți un buget pentru achiziționarea rechizitelor, hainelor și ghiozdanului. Căutați oferte sau reduceri pentru a economisi bani.

  1. Implicarea copilului: Implicați copilul în alegerea hainelor și rechizitelor. Aceasta poate crește entuziasmul și implicarea lor în pregătirea pentru școală.
  2. Ghiozdanul potrivit: Alegeți un ghiozdan ergonomic, care să aibă suficient spațiu pentru cărți și rechizite, dar să nu fie prea greu pentru copil. Asigurați-vă că are curele ajustabile și că susține corect spatele.
  3. Haine comode: Asigurați-vă că hainele copilului sunt potrivite pentru școală, adică confortabile și adecvate pentru activitățile fizice. Verificați regulamentele școlare în ceea ce privește uniforma sau dress code-ul.
  4. Uniforma școlară: Dacă școala impune uniformă, asigurați-vă că aveți suficiente piese și că sunt în mărimea potrivită. Etichetați hainele cu numele copilului pentru a evita pierderile.
  5. Încălțăminte potrivită: Alegeți încălțăminte confortabilă și potrivită pentru mersul pe jos sau activitățile fizice de la școală.
  6. Etichete pentru rechizite: Etichetați rechizitele importante, cum ar fi penarul, ghiozdanul sau hainele, cu numele copilului. Aceasta poate ajuta la prevenirea pierderilor sau confuziilor.
  7. Stoc de provizii: Asigurați-vă că aveți întotdeauna un stoc de rechizite de rezervă acasă, pentru a face față situațiilor neprevăzute sau dacă un anumit material se termină.

12.Promovarea responsabilității: Învățați copiii să aibă grijă de rechizitele, hainele și ghiozdanul lor. Învață-i să le îngrijească și să le păstreze ordonate.

Asigurarea că elevii au tot ce le trebuie pentru școală nu numai că îi ajută să se simtă pregătiți și încrezători, dar și îi pregătește pentru o experiență școlară reușită și fără stres.

 


Articolul precedentAvocatul Poporului pentru drepturile copilului îndeamnă la responsabilitate comunitară pentru siguranța copiilor
Articolul următor„Fiecare suflet are nevoie de dragoste”. Povestea unei familii care a adoptat trei copii mari și a luat sub tutelă alți trei / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.