O nouă expoziție foto Oameni și Kilometri va fi inaugurată în Cetatea Soroca

0
111

În șase orașe din Republica Moldova va fi vernisată expoziția de fotografii „Realități 2020”, care se desfășoară deja al patrulea an consecutiv. De această dată expoziția organizată de Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri” vizează alte cinci subiecte – Ion Lozan, sculptorul din Cosăuți, copilăria la sate, situația bătrânilor din aziluri, 7 orașe din Republica Moldova și istoria unui cerșetor care se mută în casă nouă.

La 18 iulie expozițiile vor fi lansate în Cetatea Soroca (ora 13:00), la Cahul, Bălți, Edineț și Ialoveni, iar pe 20 iulie la Chișinău. Autorii fotografiilor sunt Aurelia Borzin, Natalia Gârbu, Vadim Șterbate, Tatiana Beghiu și Tanya Obuh. Proiectul se desfășoară datorită susținerii financiare a National Endowment for Democracy.


Articolul precedentVIDEO: Ce cred unii soroceni despre Cetățenia Română, echivalarea pensiei și valutei?
Articolul următorBeneficiarii de pensii și alocații vor primi de la stat 700 lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.