O femeie a trecut printr-o sperietură zdravănă când a simțit, în timp ce dormea, cum un câine necunoscut urca în patul ei

0
455

O femeie a trecut prin șocul vieții ei atunci când s-a trezit într-o noapte și a găsit un câine străin ghemuindu-se lânga ea și soțul ei. Julie Thornton Johnson s-a speriat cumplit la început, însă ulterior și-a dat seama că patrupedul este inofensiv și a încercat să afle dacă acesta are stăpân sau nu. 

În timpul nopții,  Julie și soțul ei, alături de cei trei câini ai familiei, se bucurau de visele frumoase, atunci când somnul le-a fost perturbat de un câine străin care s-a furișat în casa lor și s-a cuibărit lângă ei în jurul orei 4:00 dimineața. Potrivit femeii, cei trei câini ai săi nu păreau să fie deranjați de prezența patrupedului străin, ba chiar l-au lăsat să primească toată atenția de la stăpânii lor. 
 

Se spune că animalele pot simți pericolul, dar se pare că patrupezii pot adulmeca și o casă călduroasă și iubitoare. Julie a spus că soțul ei a lăsat accidental ușa întredeschisă, iar Nala, o cățelușă din vecini a mers trei kilometri în timpul nopții după ce a scăpat de la stăpânii săi. În noaptea aceea a fost o furtună teribilă, astfel că Nala s-a speriat și a intrat în prima casă pe care a găsit-o deschisă, respectiv casa lui Julie din Thornton Johnson din Tennessee, America. 

A scăpat de la stăpânii săi sâmbătă după-amiază și a fugit. În jur de ora 4:00 a început o furtună și presupun că i-a fost frică de tunete și a fugit la prima casă care mirosea a oameni și a câini prietenoși”, a povestit Julie pentru Mirror

După ce a trecut pe lângă Zeppelin, Hollis și Jupiter, câinii lui Julie, Nala a sărit în pat și s-a ghemuit lângă aceasta și soțul ei. Pentru că Julie își lasă câinii să se urce în pat, nu și-a dat seama că ar putea să fie un alt patruped în casă, însă atunci când s-a trezit a avut parte de un șoc. 

„La început am fost puțin speriată. Cine nu ar fi? Un câine maro, cu aspect înfricoșător stă la mine în pat. La scurt timp mi-am dat seama însă că e prietenoasă și m-am liniștit. Soțul meu a încercat să tragă păturile de sub ea, însă aceasta s-a ghemuit și mai mult și nu s-a mișcat de pe locul ei. Pur și simplu și-a dorit să fie acolo lângă noi”, a mai spus femeia. 

Julie a glumit ulterior despre faptul că își va concedia cei trei câini din postul lor de protecție, pentru că a fost clar că nu și-au făcut datoria atunci când au lăsat-o pe Nala să intre. Femeia și soțul său au realizat o postare pe contul de Facebook pentru a afla cine este stăpânul Nalei, iar aceștia au venit imediat să-și recupereze patrupedul aventurier. 

„Câinele nostru Nala a atins un record pentru ignorarea spațiului personal. Ea s-a strecurat afară, a alergat pe stradă și a intrat în casa unui vecin. Deși nu știu cum a reușit să intre în casa lor, aceasta s-a urcat chiar și în patul acestora în mijlocul nopții. Niciunul dintre câinii lui Julie nu au reacționat la Nala. Din fericire, cei doi au crezut că întâmplarea a fost amuzantă și nu s-au supărat deloc. Locuiesc la câteva case mai jos, deci mi-am permis să folosesc termenul de „vecini”. Îți mulțumim, Julie, că ai păstrat-o în siguranță, că ai tratat-o ​​pe Nala ca pe a ta și că te-ai asigurat că o găsim teafără”, a declarat stăpânul Nalei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.