Motivul ciudat pentru care hainele se vând cu buzunarele cusute. De ce nu ar trebui să le descoși, de fapt

0
731

Fie că vorbim despre sacouri, pantaloni, paltoane sau geci, înainte de a le putea purta prima oară, trebuie să îndeplinim același ritual ce necesită timp, atenție și îndemânare: desfacerea aței cu care sunt „blocate” buzunarele. Cu toate că pare o alegere greu de înțeles de cumpărători, există un motiv bine întemeiat pentru care producătorii fac asta. Află de ce hainele se vând cu buzunarele cusute și de ce nu ar trebui să le descoși.

De ce se vând hainele cu buzunarele cusute

Mulți se întreabă de ce producătorii au ales să facă asta. Răspunsul nu are nicio legătură cu obiectele nedorite pe care unii le-ar putea lăsa după ce le-au probat. Motivul pentru care hainele se vând cu buzunarele cusute este cu totul diferit. În primul rând, trebuie precizat că această cusătură este un indicator al calității și a grijii producătorului față de clienți. În cazul costumelor, mai ales a sacourilor, materialele din care sunt făcute sunt destul de delicate și trebuie călcate des. Dacă buzunarele se păstrează blocate, se poate menține mai mult timp forma inițială a articolului vestimentar și nu se va face un pliu inutil.

De ce nu ar trebui să le descoși

Un alt motiv ar putea fi suficient de bun pentru a te convinge să nu mai desfaci nici tu acea cusătură. Cu cât îți bagi mai des mâinile în buzunarele de la pantaloni sau de la sacou, țesătura se va deteriora, iar haina nu va mai arăta la fel de bine. Acestea fiind spuse, dacă îți schimbi garderoba destul de des și nu ai nevoie ca articolele vestimentare să reziste câțiva ani buni sau dacă pur și simplu nu te poți lipsi de buzunare, pentru a desface această cusătură, este suficient să faci o singură tăietură și să tragi de ață.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentA făcut 100 de genuflexiuni pe zi, timp de o lună, și nu i-a venit să creadă cum arăta apoi în oglindă
Articolul următorLegătura nebănuită dintre dungile de pe zebră și amprentele umane: concluzia cercetătorilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.