Medicul care face naveta Chișinău-Soroca: Mi-aș dori o compensație

0
318

  Boris Galațan face naveta de șase ori pe lună de la Chișinău la Soroca, unde este ginecolog la spitalul raional, scrie stiri.md cu trimitere la moldova.europalibera.org. Acesta face drumul dus-întors cu propria sa mașină, cheltuielile ajungând la o treime din salariu. La Chișinău, el face gărzi la Institutul Mamei și Copilului și oferă consultații la un spital privat.

„Sunt deja doi ani de când fac naveta Chișinău-Soroca. Lucrez la Spitalul Raional Soroca undeva șase-șapte gărzi lunar. Trebuie să fac naveta pentru că locuiesc la Chișinău cu familia și nu pot sta doar la Soroca”, susține bărbatul.

Citiți materilul integral pe stiri.md

Colaj: Știri.md

Articolul precedentÎn turul II al alegerilor locale, PAS-ul și PSRM-ul au obținut un rezultat mai bun în raionul Soroca, iar la Florești și Drochia au prevalat independenții și, respectiv, socialiștii
Articolul următorDoi tineri muzicieni din Drochia, au cucerit prima ediție a Festivalului-Concurs Internațional „Barbu Lăutaru'”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.