Medicii și farmaciștii – omagiații săptămânii!

0
180
   Ieri, 17 iunie,   în incinta Palatului de Cultură, Consiliul raional Soroca a organizat un spectacol festiv dedicat Zilei lucrătorului medical și farmacistului, sărbătorită anual în a 3-a duminică a lunii iunie.
  Președintele raionului Soroca, dnul Veaceslav RUSNAC, cu acest frumos prilej a adresat un mesaj de felicitare menționând, că: lucrătorii medicali și farmaciștii sunt expuși, zilnic, riscurilor și pericolelor de infectare, de extenuare fizică și morală, dar nu încetează să supravegheze sănătatea pacienților, oferind asistență medicală şi salvând vieți! Sunteți eroii vremii care își îndeplinesc misiunea onest și cu demnitate!
   În semn de apreciere pentru fidelitatea acestei nobile, divine și umane profesii, pentru eforturile incredibile depuse zi de zi în lupta cu nemilosul virus COVID-19, pentru riscul cu propria sănătate în salvarea de vieți omenești și cu prilejul sărbătorii profesionale Președintelui raionului a acordat Scrisori de gratitudine Instituțiilor Medico-Sanitare Publice, farmaciilor și cabinetelor stomatologice din raionul Soroca. Totodată, pentru contribuția la salvarea de vieți omenești prin donarea de sânge/componente sanguine în perioada de pandemie cu SARS-Cov-2 și cu ocazia sărbătorii Ziua Mondială a Donatorilor de Sănge, marcată la data de 14 iunie, au fost desemnați cu Diploma Președintelui donatorii voluntari din raion.
   La finele evenimentului a evoluat Band Orchestra „Doina” Consiliului raional Soroca, dirijor Ion Vorotneac. (SURSA: Consiliul raional Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.