Acasă ! LT „Constantin Stere” este în TOP-ul liceelor cu cele mai bune rezultate...

LT „Constantin Stere” este în TOP-ul liceelor cu cele mai bune rezultate obținute în anul 2021!

0
151
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a prezentat TOP-ul liceelor care au obținut cele mai multe medalii în anul 2021.
   În acest clasament se regăsește și Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca, cu o mențiune la activ! Bravos!
  Primele cinci locuri, în acest TOP, au fost ocupate de  Liceul Teoretic „Orizont”, Chișinău – 22 de medalii și opt mențiuni;  Liceul Teoretic Republican „Aristotel”, Chișinău – două medalii și o mențiune;  Liceul Teoretic „Spiru Haret”, Chișinău – două medalii;  Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, Ungheni – o medalie și un premiu;  Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Chișinău – o medalie și un premiu. (INFO OdN)

Articolul precedent(Și) Sorocenii decorați cu distincții de stat vor primi alocații de la stat
Articolul următorGuvernul susține ratificarea acordului cu România pentru recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și titlurilor științifice.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.