La ce foloseşte partea albastră a radierei, de fapt. Detaliul genial pe care ai fi vrut să îl ştii când încă erai la şcoală

0
321

Majoritatea copiilor au avut în penar și o radieră. Aceasta era folosită mai ales la orele de desen, matematică sau biologie. Guma de șters era de mare ajutor pentru învățăceii care se aflau în special în clasele primare sau generale. Școlarii dețineau cel puțin o astfel de gumă de șters care de cele mai multe ori avea două capete.

Oamenii au rămas șocați atunci când au aflat detaliul incredibil pe care l-au luat abia acum la cunoștință. Unii internauți au spus că au avut mereu impresia că este pentru ștergerea altor creioane.

„Întotdeauna am crezut că partea albastră…”

„Întotdeauna am crezut că partea albastră salvează radiera de la dispariția completă pentru a avea ceva ferm de care să te ții, să termini treaba, fără ca degetele tale să intre în cale”.

Un alt utilizator a glumit: „Credeam că rozul este pentru ștergerea semnelor de creion, albastrul este pentru ștergerea semnelor de gumă roz pe care ea le lasă în urmă”.

„Partea albastră este pentru eliminarea scrisului cu cerneală, dar întotdeauna se strica hârtia, aproape ca frecarea șmirghelului pe hârtie”, a mai povestit un alt internaut surprins de oamenii care află acum de acest amănunte.

În timpul acesta, alte persoane care au aflat în timp de truc s-au plâns că nu funcționa capătul albastru pentru ștergerea stiloului. Specialiștii susțin că procesul este unul mai lung, dar la final se poate vedea și rezultatul.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentIuliana Cantaragiu, după vizita de lucru la Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca: „Cu încredere și bună cooperare vom avea și noi o țară verde”
Articolul următorDe ce să nu mai folosești deodorantul dimineața. Mulți oameni îl utilizează greșit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.