Întreprinderile sorocene „Alfa-Nistru” SA, „Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA și „Debut-Sor” SRL sunt printre laureații „Galei Businessului Moldovenesc” –  2022

0
981
????????????????????????????????????

Ai noștri ca brazii!

Circa 140 de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor „Marca comercială a anului 2021” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” au fost premiate la cel mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”. Acesta a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA), Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) și Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC).

În cadrul ceremoniei de inaugurare a „Galei Businessului Moldovenesc”, Sergiu Harea, președintele CCI a RM, a adus sincere mulțumiri partenerilor, dar și participanților, care, în ciuda tuturor dificultăților, au reușit să-și unească forțele pentru organizarea unui eveniment care scoate în evidență cele mai competitive întreprinderi din țara noastră. Învingătorii prezenți aici sunt o dovadă clară a faptului că fiecare companie și brand are nevoie de promovare și că toate acțiunile pe care le întreprind nu sunt în zadar, ci contribuie direct la dezvoltarea mediului de afaceri autohton”, a declarat Sergiu Harea.

„Vreau să felicit câștigătorii, să le doresc succes, să-și păstreze punctele forte pe care le-a apreciat juriul și să le amplifice. Pe ceilalți participanți vreau să-i încurajez să-și etaleze forțele în continuare, să nu renunțe, să muncească cu aceeași ambiție. Până la urmă, cel mai important premiu este aprecierea publicului, pe care dumneavoastră, odată ajunși aici, deja ați obținut-o”, a transmis directorul general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală,  Eugeniu Rusu… în cadrul evenimentului „Gala Businessului Moldovenesc”, cu un mesaj de mulțumire și apreciere către antreprenori și reprezentanții mediului de afaceri au venit reprezentanții Guvernului Republicii Moldova, secretari de stat, președinți ai Comisiilor Parlamentare, etc.

Aflat la cea de-a XIX-a ediție, concursul „Marca Comercială a Anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă şi externă. Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor şi stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă. Pe parcursul celor 18 ediții, la competiție au fost înregistrate peste 1600 de mărci… Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor” este la cea de a 8-a ediție. Scopul acestuia este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și de a promova abordările moderne ale calității. În total, pe parcursul tuturor edițiilor au participat 350 companii. Miza concursului este „Zeița Calității”.

Ediția curentă a „Galei Businessului Moldovenesc” vine cu o premieră la capitolul politicilor prietenoase familiei la locul de muncă. Astfel, 5 companii din sectorul privat, membre ale CCI a RM, vor primi mențiuni speciale pentru angajamentul ferm în asigurarea echilibrului între viața de familie și cea profesională a angajaților, prin promovarea activă a politicilor prietenoase familiei la locul de muncă. Este vorba despre Panilino, Asena Textil, Linella, Orange, Premier Energy Distribution.

Companiile sunt ghidate să implementeze și să piloteze modelul locului de muncă prietenos familiei în cadrul proiectului „Mai multe oportunități: Politici familiale sensibile la gen pentru sectorul privat din Balcanii de Vest şi Moldova”, implementat de UNFPA Moldova și finanțat de Agenția Austriacă de Dezvoltare.

Printre laureați sunt și trei întreprinderi sorocene. Este vorba despre laureații „Zeiței Calității” – „Alfa Nistru” SA, „Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA și „Debut Sor” SRL, și aceiași „Alfa Nistru” SA, care a câștigat și concursul concursul „Marca Comercială a Anului”. Felicitări!!! (SURSA: Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.