Într-o livadă de lângă Briceni a fost găsită o rachetă

0
1527

  În apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție.

  În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița.  În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

În context, Ministerul Apărării a comunicat că în urma informației despre atacurile aeriene asupra mai multor regiuni din Ucraina, din după-amiaza zilei de luni, 5 decembrie curent, o echipă de geniști ai Armatei Naționale s-a deplasat la Briceni pentru a cerceta terenul. 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAstăzi la Soroca s-a adus pomul de crăciun / VIDEO
Articolul următorSondaj: Tu cum vrei să fie decorat Pomul de Crăciun anul acesta?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.