Inspectoratul General al Poliției atenționează: ”Părinți, supravegheați în permanență copiii !”

0
117

După ce un copil a decedat în incendiu ieri la Edineț, un alt incident a fost înregistrat azi în raionul Fălești. Un băiat de 2 ani a primit arsuri de gradul 2 și 3, fiind internat în spital.

Incidentul a avut loc în timp ce părinții au plecat pe imaş, lăsând în curtea casei pe cei trei copii de 10, 6 și 2 ani.

În acest timp, minorii au luat o sticlă cu combustibil ca să stropească un roi de albine. Unul dintre ei a aprins un chibrit şi a aruncat în direcţia albinelor, focul izbucnind lângă copilul de 2 ani.
În scurt timp, părinții au ajuns în ogradă și imediat au acordat ajutor minorului, apelând serviciul medical.

Părinți, explicați-le copiilor despre pericolele la care se expun când se joacă cu focul, apa sau alte obiecte periculoase pentru ei.

Copiii sunt în vacanță și din motiv că au mult timp liber la dispoziție sunt tentați să experimenteze fel de fel de situații. Este complicat să le fii în fiecare secundă alături, de aceea comunicați, în special cu cei mai mari, despre ce nu ar trebui să facă.


Articolul precedentA plecat la Domnul „Îngerul măștilor” – Olga Sârcu, o badantă, care avea doar 55 de ani, originară din Republica Moldova
Articolul următorEa e cea mai mare pisică din lume. E atât de înaltă încât poate deschide singură o uşă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.