Încă un sorocean va deveni deputat în Parlamentul Republicii Moldova

0
1085

Este vorba despre Boris Popa, care actualmente este președintele Organizației raionale Șoldănești a Partidului Acțiune și Solidaritate. Acesta a fost inclus pe lista PAS cu numărul 67 și datorită faptului că șase deputați PAS au ales alte funcții decât cea de deputat în Parlamentul RM unul din locurile vacante urmează să-l ocupe domnul Popa.

Vă reamintim că cei șase deputați,care urmează să fie înlocuiți sunt premierul Natalia Gavriliță,  Andrei Spînu – viceprim-ministru, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Sergiu Litvinenco – ministru al Justiției, Dumitru Budianschi – ministru al Finanțelor și Rosian Vasiloi – șef al Poliției de Frontieră. La aceștia se alătură și deputata Zinaida Popa, care a ales să rămână în funcția de consilier municipal în Chișinău.

Astfel, alături de Boris Popa în parlament au acces membrii PAS Viorel Barda, Ala Calinici, Evghenia Cojocari, Ana Oglinda și Dorel Iurcu. Acesta din urmă este primarul satului Horodiște (Rezina) și urmează să decidă dacă va schimba fotoliul de primar pe cel de deputat.

Articolul precedentIeri au fost numiți 9 secretari de stat. Află cine sunt aceștia.
Articolul următorANACEC a eliberat Certificatele de acreditare IP Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.