În perioada 26 – 31 mai, la Centrele de bacalaureat se organizează „Ziua ușilor deschise”

0
95

În conformitate cu orarul prestabilit de fiecare Centru de bacalaureat, în perioada 26 – 31 mai se organizează „Ziua ușilor deschise” pentru candidații care urmează să susțină probele de examen în sesiunea 2023. Scopul este  familiarizarea candidaților cu procesul de acces în centrul de bacalaureat, sălile de examen și regulile de organizare a probelor de examen.

Vă reamintim că, în perioada 2 iunie-20 iunie, în 93 de Centre din Republica Moldova vor avea loc examenele naționale de Bacalaureat.

În raionul Soroca vor activa două astfel de Centre: la Liceul Teoretic „Petru Rareș”, unde vor susține examenele 187 de absolvenți ai LT „Ion Creangă”, LT „Constantin Stere”, LT Visoca, Colegiului Tehnic – Agricol și Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” și la Liceul Teoretic „Constantin Stere”, unde vor susține examenele 163 de elevi de la LT „Petru Rareș”, Colegiul Pedagogic „Mihai Eminescu” și LT „A.S.Pușkin”. În total, examenele de bacalaureat vor fi susținute de 350 de absolvenți ai liceelor din raionul Soroca.


Articolul precedentȘcoala profesională din Florești și-a deschis ușile pentru absolvenții de gimnazii
Articolul următorOleg Istrati, preotul cu inimă de pictor de la Bahmut
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.