La vârsta de nici 55 de ani, a încetat din viață jurnalistul Gheorghe Motricală, directorul şi redactorul-şef al ziarului „Est-Curier” din Criuleni, unul dintre fondatorii Asociației Presei Independente (API) și membru al Consiliului de Administrare API. O moarte subită, total neașteptată și cu atât mai nedreaptă…

  Gheorghe Motricală și-a dedicat viața jurnalismului, în 1997 a fondat ziarul independent „Est-Curier”, cu distribuție în raioanele Criuleni și Dubăsari, pe care l-a condus până în ultima zi de viață. Împreună cu alți colegi, a fondat în 1997 Asociația Presei Independente și a contribuit la dezvoltarea ei. A fost un jurnalist bun, conducător și coleg cumpătat, un soț, tată și bunel iubitor.

  Pierderea lui Gheorghe este irecuperabilă pentru marea şi frumoasa lui familie, pentru rude și apropiați, lasând un gol imens în sufletele prietenilor, colegilor, a tuturor celor care l-au cunoscut.

    Colegii din API sunt alături de familie în aceste clipe de mare durere. Sincere condoleanțe membrilor familiei și colegilor de la „Est-Curier”.

Odihnește-te în pace, dragă coleg.

Articolul precedentMediatorii comunitari ar putea activa și în calitate de consilieri locali sau raionali
Articolul următorIn memoriam: Nicolae Sanduleac
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.