La vârsta de nici 55 de ani, a încetat din viață jurnalistul Gheorghe Motricală, directorul şi redactorul-şef al ziarului „Est-Curier” din Criuleni, unul dintre fondatorii Asociației Presei Independente (API) și membru al Consiliului de Administrare API. O moarte subită, total neașteptată și cu atât mai nedreaptă…

  Gheorghe Motricală și-a dedicat viața jurnalismului, în 1997 a fondat ziarul independent „Est-Curier”, cu distribuție în raioanele Criuleni și Dubăsari, pe care l-a condus până în ultima zi de viață. Împreună cu alți colegi, a fondat în 1997 Asociația Presei Independente și a contribuit la dezvoltarea ei. A fost un jurnalist bun, conducător și coleg cumpătat, un soț, tată și bunel iubitor.

  Pierderea lui Gheorghe este irecuperabilă pentru marea şi frumoasa lui familie, pentru rude și apropiați, lasând un gol imens în sufletele prietenilor, colegilor, a tuturor celor care l-au cunoscut.

    Colegii din API sunt alături de familie în aceste clipe de mare durere. Sincere condoleanțe membrilor familiei și colegilor de la „Est-Curier”.

Odihnește-te în pace, dragă coleg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.