În atenția sorocenilor, care doresc să călătorească în România: Birourile vamale Sculeni și Albița inițiază lucrări de reabilitare

0
485

În legătură cu faptul că, partea română începe lucrările de reabilitare a Birourilor vamale Sculeni și Albița, timpii de traversare a frontierei vor crește, atât pentru călători, cât și pentru transportatorii de mărfuri.  

   În acest context,  Serviciul Vamal al Republicii Moldova și Direcția Generală a Vămilor din România sugerează utilizarea de rute alternative, cum ar fi punctele de trecere a frontierei Costești-Stânca, Lipcani-Rădăuți Prut, Cahul-Oancea, Giurgiulești-Galați.

 


Articolul precedentRaionul Soroca s-a … „îngălbenit”
Articolul următorCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 22.11.2021- 23.11.2021 / INFORGRAFIC
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.