În atenția colindătorilor și urătorilor soroceni: Participați la Concursul organizat de Parlamentul Republicii Moldova

0
115

  Formațiile de colindători și urători din raionul Soroca sunt invitați să participe la  cea de-a doua ediție a Concursului online de colinde și urături, lansată de Parlamentul Republicii Moldova.

    Organizatorii anunță că vor fi premiate primele trei colinde sau urături, în cadrul a două categorii de vârstă – copii și maturi, iar clasamentul v-a fi fi o reflecție a numărului de vizualizări pe pagina de Facebook a legislativului.

  Participanții la concurs vor transmite materialul video cu colindul sau urătura respectivă pe adresa  concurs@parlament.md, cu mențiunea: Concursul de colinde și urături, în perioada 1-10 decembrie 2021, ora 17:00. Materialul video urmează să fie însoțit de datele de contact –   nume, prenume, vârsta, localitatea, numărul de telefon și adresa electronică. Mesajele recepționate vor fi plasate pe pagina de Facebook a Parlamentului, pe data de 15 decembrie 2021.  Acestea vor putea fi vizualizate pe contul de pe YouTube al Legislativului și vor răsuna pe holul instituției parlamentare, în perioada sărbătorilor de iarnă.

   Numele câștigătorilor vor fi date publicității pe data de 24 decembrie 2021.

 

Articolul precedentLa CSP Soroca a fost inaugurat laboratorul care efectuează teste PCR pentru diagnosticarea SARS-Cov-2
Articolul următorVezi pe ce vrea să cheltuie banii primăria Soroca în 2022 / INFOGRAFIC
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.