În atenția automobiliștilor! Transportul de mărfuri de mare tonaj spre portul Giurgiulești și dinspre va fi restricționat pentru o perioadă de 2.5 luni

0
84

   Agenția Națională Transport Auto (ANTA) anunță că, transportul de mărfuri de mare tonaj spre portul Giorgiulești și dinspre va fi restricționat pentru o perioadă de 2.5 luni.

   „În procesul de reabilitare a drumului M3 Chișinău-Giurgiulești, implementat de compania „Automagistral Pivden” LLC, a intervenit necesitatea de a devia temporar traficul de camioane cu masa totală mai mare de 8 tone de pe traseul M3 pe trasee alternative.

Specificul execuției lucrărilor de excavare între 2 și 4 m adâncime în câteva sectoare nu permite execuția lucrărilor de construcție în paralel cu traficul greu, respectiv a fost primită aprobarea privind devierea temporară a traficului din partea Inspectoratului National de Securitate Publică a IGP si din partea Beneficiarului drumului M3, Administrația de Stat a Drumurilor,” se menționează în comunicat.

Astfel, ANTA recomandă companiilor de transport cu rute spre Portul Internațional Liber Giurgiulești sau vama Giurgiulești și alți transportatori să respecte restricțiile temporare aplicate pe două sectoare: M3 km 165+800 – 171+200 (între vama Vulcănești și or. Vulcănești) și M3 km 179+650 – km 190+750 (M3 or. Vulcănești – R32 s. Slobozia Mare).

Conform planului de deviere a traficului, pe traseul M3 și pe traseele alternative R34 si R32 vor fi montate indicatoare temporare de semnalizare. Suplimentar vor fi implicați muncitori rutieri și se va solicita suportul echipelor de patrulare ale IGP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.