Horoscopul zilei: poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor

0
164

  O zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul terminus al unui proiect și să ne gândim ce vom face în continuare. Vibrația zilei este 8 și o să ne asigurăm că suntem economi, cu banii nu risipitori.

GEMENI

O să luați niște bani și din surse știute, și din altele care o să apară instantaneu, că vouă vă reușesc speculațiile financiare și banii trag la voi. Poate să cheltuiți niște bani cu reparația mașinii și, dacă nu și nu, va trebui să vă cumpărați alta, chiar și la mâna a doua.

 RAC

O să aveți un acces de bunătate și o să refaceți o relație cu cineva care chiar contează pentru voi, că nu găsiți, cu una, cu două o persoană care să vă placă mult. O să vină bani din mai multe surse și o să cheltuiți din ei, dar o să puneți și ceva deoparte ca să aveți un buget de rezervă.

LEU

Sunteți foarte întreprinzători și o să vă descurcați cu toate proiectele mai mari, mai mici și o să vă asigurați banii de care aveți nevoie. O să fiți solicitați în mai multe direcții, să vă implicați în diverse proiecte care o să vă aducă un plus de vizibilitate.

 FECIOARĂ

O să aveți, ca de obicei, și treburi de serviciu, și personale, dar indiferent câtă treabă ați avea, sănătatea să treacă pe primul plan – ia vedeți cum stați. Vă bate gândul să vă așezați la casa voastră și să vă întemeiați o familie, dar nu fără să alegeți pe cineva care să vi se potrivească mănușă.

 BALANȚĂ

O să primiți, în sfârșit, ok-ul pentru un business care să vă acapareze cu totul, ce-i drept, dar să merite, că o să fie o răsplată generoasă. Poate vi s-a aprobat un credit bancar sau poate un salariu, două în avans până o să vă redresați cu banii.

 SCORPION

O să avem o relație mai bună cu șefii, chiar dacă vă pun la treabă și se anunță o colaborare fructuoasă, din care ați putea să vă alegeți cu o funcție. O să vă descurcați cu actele pe care le duceți la semnat și o să mergeți mai departe cu demersurile care țin de o angajare.

 SĂGETĂTOR

Interacționați cu oameni care vor să colaboreze pe anumite planuri și o să alegeți ce e mai convenabil ca să nu vă irosiți nici timpul, nici energia. E undă verde la călătorii și poate plecați în vacanță, fie vă duceți într-o stațiune turistică, fie la prietenii care vă tot invită prin lume.

 CAPRICORN

O să puteți demara un proiect care să vă dea serios, de lucru să vă asigurați banii pentru cheltuielile lunare și pentru plecarea în concediu. Poate va fi nevoie să faceți niște investigații medicale ca să vă asigurați că sunteți sănătoși, iar dacă apar probleme să le puteți rezolva.

 VĂRSĂTOR

Poate aveți de luat o decizie referitoare la muncă în echipă și vă organizați în așa fel încât să faceți față solicitărilor de tot felul. Apare cineva care vă poate captă atenția, în vederea unei relații sentimentale, dar numai dacă nu aveți pe nimeni.

 PEȘTI

Se poate să vă implicați în pregătirea unui eveniment și o să vă puneți toată măiestria în valoare că aveți multe de scos la iveală. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor, dar o să țineți cont de toate implicațiile.

 BERBEC

Voi păreți gata de start pentru o nouă provocare profesională și n-o să vi se pară nimic prea greu că vă ajută energia debordantă. E cineva dintr-o relație mai veche care vă mai cere niște explicații, poate vrea să vă împăcați și trebuie văzut ce e de făcut.

 TAUR

Se poate să reamenajați interiorul locuinței și să cheltuiți destul de mulți bani, dar confortul atât fizic cât și psihic e esențial pentru voi și merită orice efort. Vă puteți recupera bani, proprietăți și să lichidați conflicte mai vechi cu rude, foști parteneri de viață sau de afaceri.

SURSA: stirileprotv.ro


Articolul precedentMeteo: Codul Galben de pericol de incendiu mai este valabil, iar în termometre vom avea până la +23 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar: astăzi, 8 iunie 2023, un euro costă 19 lei și 10 bani, iar un dolar valorează 17 lei și 82 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.