Horoscopul zilei de marți, 18 iunie 2024: Barometrul interior al Peștilor va arăta astăzi “senin”, află pronosticul astrelor pentru zodia ta

0
654

Berbec

Garanția succesului pentru Berbec este precauția. Ziua nu îi oferă agilitatea și viteza de reacție necesare pentru a se orienta cu încredere în situație. Este posibil ca cineva din jur să-i preia inițiativa, să profite de lipsa sa de informare sau chiar să recurgă la înșelăciune. Pentru a evita eventualele pierderi, Berbecul trebuie să-și tripliceze vigilența. Și să nu devină participant la scheme îndoielnice în care ceilalți vor încerca să-l atragă.

Taur
Horoscopul promite Taurului o zi minunată plină de armonie și iubire. El poate simți din plin acest lucru, chiar dacă nu are motive concrete de bucurie. Zâmbetul, privirea sau aluzia cuiva sunt capabile să-l ridice pe Taur pe culmile fericirii. Este posibil, de asemenea, ca această zi să îi ofere Taurului singuratic o surpriză romantică plăcută sau o cunoștință promițătoare. Dacă Taurul are o persoană dragă, această zi trebuie neapărat să o petreacă împreună.

Gemeni
Gemenii nu ar trebui să se apuce de noi proiecte – există riscul ca totul să meargă pe dos. Ziua este potrivită pentru a o dedica persoanei iubite, prietenilor, delăsării sau micilor bucurii ale vieții, cum ar fi cumpărăturile sau o baie relaxantă. În schimb, orice ține de muncă sau de sarcini mai solicitante va fi iritant și va cădea din mâinile Gemenilor, împiedicându-se în cele mai neașteptate locuri. De aceea, astrele horoscopului le recomandă Gemenilor să se ocupe de ceea ce le reușește cel mai bine: să trăiască și să se bucure de viață.

Rac
Racul va fi un excelent orator: nu îi va fi greu să-i convingă pe cei din jur de justețea sa sau să-i entuziasmeze cu vreo idee aventuroasă. Entuziasmul Racului va fi contagios, și chiar dacă tinde uneori să exagereze, să tragă concluzii pripite și să ia dorințele drept realitate – ce-i drept, ideile Racului vor fi atractive tocmai datorită fanteziei lor. Iar să calculezi totul “de la A la Z” cu un calculator se poate în altă zi, mai plictisitoare.

Leu
În mintea Leului pot apărea din când în când idei valoroase, însă astrele horoscopului nu îi recomandă să încerce să le pună în practică. Imaginația sa vie va fi combinată cu pragmatism, datorită căruia castelele de nisip ale Leului pot părea, la prima vedere, destul de viabile. Să vopsească tavanul în roz, să amenajeze un acvariu pe tot peretele – iată doar un exemplu modest de planuri fantastice care se pot învârti în mintea Leului. Totuși, nici să le alunge nu ar trebui. Cel mai bine este să le rețină, pentru a le reflecta cum se cuvine într-o altă zi.

Fecioară
Ziua Fecioarei este plină de emoții. Să plângă sau să râdă îi va fi ușor, și chiar mai ușor să facă și una și alta cu un interval de cinci minute. Celor din jur, chiar și celor mai apropiați, le va fi greu să suporte starea agitată a Fecioarei, mai ales că ea poate să-și reverse emoțiile intense asupra lor în cel mai nepotrivit moment. Totuși, dacă Fecioara se va controla, emoțiile puternice pot deveni arma sa, ajutând-o să depășească obstacolele și să obțină ceea ce dorește.

Balanță
Balanțele trebuie să fie mai atente în afaceri, mai ales în cele financiare: sunt posibile greșeli. Nu este exclus ca Balanțele să nu aibă informațiile necesare pentru a rezolva anumite probleme. Pentru a-și proteja reputația și portofelul, Balanțele nu ar trebui să se apuce de ceea ce este în afara competenței lor: chiar și în chestiuni simple riscă să se rătăcească. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla dacă, în chestiunile disputabile, Balanțele nu uită să se consulte cu profesioniștii.

Scorpion
Aceasta este o zi în care Scorpionul nu ar trebui să ia decizii importante sau să facă pași responsabili: poate să se înșele, confundând dorințele cu realitatea. De aceea, chiar dacă o idee i se va părea Scorpionului minunată și necesită implementare imediată, ar fi bine să aștepte câteva zile, amintindu-și că astrele horoscopului îl predispun la acțiuni necugetate. În rest, ziua este destul de bună – Scorpionul poate să se bucure liniștit de viață, lăsând deciziile importante pentru vremuri mai bune.

Săgetător
Săgetătorul va trebui să manifeste toată fermitatea posibilă pentru a nu fi încărcat cu ceva de către cei din jur. Este posibil ca șefii să creadă că pot adăuga o nouă responsabilitate pe umerii Săgetătorului sau colegii să decidă brusc că el ar trebui să facă munca în locul lor. Sau poate că Săgetătorul va fi atras într-o activitate comunitară utilă; sau poate că Săgetătorul se va exploata și se va impulsiona pe sine. În orice caz, Săgetătorul trebuie să învețe să spună “nu” (inclusiv și lui însuși), pregătindu-se din timp cu un set de refuzuri politicoase.

Capricorn
Capricornul poate fi tentat de ceva. Există posibilitatea să primească o ofertă atractivă sau să cunoască un reprezentant simpatic al sexului opus. Sau poate că Capricornul va trebui să lupte cu dorința de a face ceva interzis – de exemplu, să mănânce o prăjitură în plus, să fumeze sau să spună “da”. În orice caz, astrele horoscopului îi recomandă Capricornului să cântărească cu atenție toate “pro” și “contra” – decizia sa poate să nu însemne nimic. Sau poate – foarte mult.

Vărsător
Situația poate cere de la Vărsător să își manifeste toate abilitățile profesionale în deplinătate. Poate fi vorba despre o situație de urgență, un volum mare de muncă, angajare sau un examen sau altceva – principalul este că Vărsătorul va trebui să-și demonstreze competența în fața celor din jur sau a sa însăși. Astrele horoscopului indică faptul că Vărsătorul deține setul necesar de cunoștințe și abilități pentru a nu se face de râs, astfel încât sarcina îi este cu siguranță la îndemână.

Pești
Astrele oferă Peștilor armonie în suflet. Barometrul lor interior va arăta “senin”, iar orice lucru pe care Peștii îl vor aborda se va rezolva ușor. Această stare de spirit se va reflecta în tot ceea ce întreprind. Este posibil ca unele probleme care îi apăsau pe Pești să se rezolve în mod neașteptat în această zi. În plus, astrele horoscopului le prezic o zi excelentă pentru a-și îmbunătăți relațiile cu cei din jur: dacă doresc, Peștilor nu le va fi greu să-i cucerească pe toți cu farmecul lor.


Articolul precedentVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru marți, 18 iunie 2024
Articolul următorCursul valutar pentru marți, 18 iunie 2024: Euro se scumpește cu 4 bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.