Horoscopul zilei de 21 iunie: Se rezolvă și cu banii pe care îi mai aveți de luat, și cu sănătatea

0
159

O să putem rezolva chestiuni care țin de spațiul locativ, de sfera imobiliară și o să știm și cum să facem rost de bani.  Vibrația zilei este 3 și registrul actelor e activ, ne alegem cu legalizări.

 Rac

Sunt chestiuni importante de rezolvat și o să aveți spor să duceți la bun sfârșit toate demersurile, atât personale, cât și cele de serviciu, de afaceri.

 Leu

Poate vă așezați la masa negocierilor, că se anunță o combinație de afaceri la orizont și nu e de ratat o asemenea ocazie, că nu să apară alta prea curând.

 Fecioară

Aflați niște răspunsuri favorabile. Poate primiți un accept de la o bancă și o să aveți cu ce să vă luați casă, ori să plecați în concediu, că nu vă ajungeau banii.

 Balanță

Vin bani de undeva și poate ați acceptat un parteneriat care să vă aducă beneficii, că aveți cheltuieli mari și vreți să plecați și în vacanță. Pare să fie un confort financiar.

 Scorpion

O provocare. Ieșiți la rampă cu ceva nou care să vă pună în valoare și să dați refresh sferei profesionale, care a fost într-un an de umbră.

 Săgetător

O să vă contacteze niște oameni de afaceri ca să dați drumul unui proiect. Poate fi o cale să vă rotunjiți bugetul, că salariul s-ar putea să fie insuficient.

 Capricorn

E mult de lucru la serviciu, dar s-ar putea să fie bine plătit ceea ce faceți și să merite efortul. Să nu slăbiți ritmul, ca să vă puteți achita de obligații.

 Vărsător

Apar noutăți, bani, poate cineva care să vă aducă un plus de optimism, iar în sfera afectivă apare cineva care speră să vă cucerească.

 Pești

O să aveți de parafat acte. Sunt chestiuni mai vechi care nu s-au putut soluționa la momentul respectiv și o să vă mobilizați să lichidați toate restanțele.

 Berbec

Vă puteți extinde aria de influență și să faceți rost de sponsori care să vă susțină proiectele, să câștigați mai mulți bani pe o perioadă mai mare de timp, doar de voi depinde.

 Taur

Viața voastră se poate schimba dintr-o clipă în alta în bine. Să vi se întâmple ceva ce vă doreați de multă vreme și să aveți parte de prosperitate.

 Gemeni

Se rezolvă și cu banii pe care îi mai aveți de luat, și cu sănătatea. Totul este să nu așteptați să pice totul din cer, să cereți ce vi se cuvine și să urmați și un tratament, dacă este cazul.

SURSA: stirileprotv.ro


Articolul precedentMeteo: astăzi sunt posibile ploi și până la +26 de grade Celsius
Articolul următorSenzațional! Șocant! Incredibil! Damașcan și K îl „bate” pe Lewandowski și K!!!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.