Horoscop 8 septembrie 2023: Zodia care rezolvă azi problema banilor. Vezi ce urmează pentru toți nativii

0
194

 E sărbătoare, Sf Maria pe stil nou, ne dăm întâlnire cu cei dragi, ne serbam, îi sărbătorim şi o să ne meargă la suflet. Vibraţia zilei este 8 şi o să fim mai cumpătaţi cu banii.

 FECIOARĂ

E o efervescentă poate pentru că plecaţi pe undeva sau e zi de naştere, sau de nume, azi, mâine, în weekend şi vă pregătiţi de musafiri, sau oricum, ca să sărbătoriţi. O să primiţi, fie nişte bani, fie cadou cu prilej aniversar, sau onomastic şi o să fie un prilej de bucurie.

 BALANŢA

O să plecaţi pe undeva că sunteţi însoţiţi, aşteptaţi pe undeva prin ţară, ori prin lume şi o să daţi deoparte restul treburilor care v-ar putea reţine acasă. Se poate să primiţi un rezultat medical şi să începeţi un tratament care să vă redea tonusul de altădată.

SCORPION

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate şi o să staţi la discuţii înainte de a lua o decizie, ca să nu apară neînţelegeri după. O invitaţie la plimbare, poate într-o staţiune turistică, şi rămâneţi încă o zi, doua, la relaxare.

 SĂGETĂTOR

O să vă răscolească o conversaţie cu cineva care n-a încheiat capitolul – relaţie – şi tot spera să vă răzgândiţi și o să fiţi din nou, împreună. Vin ceva bani dar sunt şi cheltuieli care vă dezechilibrează financiar.

CAPRICORN

Aţi putea pleca pe undeva şi să vă refaceţi zilele – astea, c-aţi muncit şi n-o puteţi ţine tot într-o oboseală, trebuie să vă mai şi relaxaţi. Vi se face o ofertă de angajare, dar aţi prefera o colaborare c-aveţi nevoie de stabilitate şi de un job, eventual, pe lângă.

 VĂRSĂTOR

O să rezolvaţi întrucâtva problema banilor, mai intra bani, mai recuperaţi din cei care nu mai ajungeau în buzunarul vostru şi o să mai şi cheltuiţi că nu se poate fără. Poate vă angajaţi într-o muncă de echipă şi o să aveţi spor, o să petreceţi în mod plăcut timpul liber comun.

 PEŞTI

Se poate să primiţi OK-ul pentru un proiect care v-ar asigura un venit constant şi n-aţi mai sta cu grijă ratelor, a facturilor şi a cheltuielilor neprevăzute. Aveţi nevoie de mai multă înţelegere din partea coechipierului de viaţă, dar problemele de serviciu parcă îl acaparează cu totul.

 BERBEC

Vi se propune un parteneriat de afaceri, dar e posibil să nu dispuneţi de timp în perioada asta. Poate anul viitor. Se poate să daţi curs unei invitaţii într-o staţiune de agrement şi să vă-ntoarceţi duminică.

 TAUR

Se poate să lucraţi ceva în particular şi să vă suplimentaţi veniturile, că salariul e insuficient în perioada asta cu şcoli, taxe, şi pregătiri de toamnă. Poate nu vă neglijați, totuşi, sănătatea și o să faceți o programare la medic și faceți și un set de analize de laborator.

GEMENI

Se reface grupul cu care tot aţi călătorit şi o să vă prindă bine să faceţi mişcare, să experimentaţi lucruri noi, să descoperiţi trasee turistice de vis. Apare cineva care vă aduce vești bune și poate vă re insuflă speranța că o să puteți fi fericiți.

 RAC

Pot veni bani atât de la serviciu, cât şi din particular, şi o să puteţi petrece un weekend departe de casă, alături de familie şi de prieteni. Poate vă adunaţi toate resursele, atât fizice cât şi financiare ca să vă puneţi casa la punct zilele astea.

 LEU

Aţi putea pleca chiar şi cu prietenii, cu maşina, dacă a voastră e în service, sau sunt ceva probleme cu permisul, cu asigurarea şi să aruncaţi o privire prin împrejurimi. Sufleteşte, are acum de unde să vă meargă mai bine şi o să ţineţi mai mult cont de celălalt ca să fie armonie în relaţie.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: astăzi vom avea cer variabil și temperaturi cuprinse între +10 și +25 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 8 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 18 de bani, iar dolarul american 17 lei și 91 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.