Horoscop 12 septembrie 2023: Să fim pe fază, e o zi a schimbărilor pentru toate zodiile

0
129

 O zi a schimbărilor. Să fim pe fază! că apar situaţii neaşteptate şi o să trebuiască s-avem o replică promptă de răspuns că să ieşim onorabil din orice provocare. Vibraţia zilei este 3 şi să fim cu ochii-n patru la drum, la volan!

FECIOARĂ

O să bifaţi câteva reuşite, o să daţi drumul şi acelor proiecte pe care le-aţi antamat ,mai demult, dar abia acum le puteţi pune în practică, şi o să vină şi succesul. O destinaţie de vacanţă e tot ce vă poate scoate din starea de monotonie, de oboseală şi să vă ofere un vibe pozitiv.

 BALANŢĂ

Întrevedere cu cineva care vă face o ofertă de job şi dacă aveţi unele nemulţumiri vă puteţi gândi, serios, la o mutare altundeva. Poate scoateţi din banii de la ciorap ca să vă duceţi maşina în service, să vă simţiţi în siguranţă la volan.

 SCORPION

O să aveţi o colaborare fructuoasă cu un partener de afaceri, care poate fi în particular şi să câştigaţi banii de care aveți atâta nevoie

Vi se returnează nişte bani şi o să vă puteţi lua diverse lucruri atât pentru voi, cât şi pentru casa.

Horoscop 12 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Vi se dă ceva nou de lucru la serviciu şi o să vă mobilizaţi ca să aveţi cel mai bun randament, să faceţi faţă onorabil. Prietenii vă cheamă pe la evenimente prin oraş şi o să faceţi un tur de forţă, ca să cultivaţi nişte relaţii, să vă meargă şi vouă bine afacerile.

CAPRICORN

Poate primiţi o confirmare – că vi se permite înscrierea la nişte cursuri, poate aţi căpătat un titlu şi intraţi într-o nouă etapă de viaţa profesională. Poate vă invită cineva în alt oraş şi o să vă faceţi socoteli cu banii ca să v-ajungă, dacă vă duceţi în weekend.

 VĂRSĂTOR

O să vă puteţi împăca, o să vedeţi, cu acea persoană care se supărase pe voi şi o să duceţi relaţia la alt nivel, poate vă căsătoriţi. Vi se aprobă un credit bancar şi o să vă luaţi fie o casă, fie o maşină, să plătiţi şi taxele şcolare că nu vă era suficient salariul.

 PEŞTI

Aţi putea pregăti o ieşire la rampa, o conferinţă, ceva care să vă includă şi pe voi şi să adunaţi lume în jurul vostru că nu trebuie să munciţi singuri. Poate le întindeţi o mână de ajutor unor rude care au nevoie fie de un sfat de la voi, fie de bani, de suport moral, sau de altceva.

 BERBEC

Poate că se rescrie un contract pe care urmează să-l semnaţi, că nu respecta toate regulile şi o să mai aşteptaţi până la începutul anului viitor. Se poate să începeţi o activitate solicitantă, poate fi un sport, sau plecaţi într-o călătorie cu foarte multe schimbări de ritm.

 TAUR

Se poate să vă integraţi într-o echipă ca să practicaţi fie un sport, ca să vă dezmorţiţi, fie o preocupare de grup ca să serviţi o cauză nobilă. Poate vă duceţi la o zi de naştere, sau are loc cununia civilă a unor prieteni, e ceva care trebuie sărbătorit.

 GEMENI

Poate vă găsiţi ceva în plus de lucru şi o să vă bucuraţi de acel surplus financiar care să vă dea o libertate de mişcare ca va stresa lipsa banilor. O să vă faceţi o rezervare pentru weekend, vă puneţi şi maşina la punct ca să puteţi şofa liniştiţi spre mare, munte.

 RAC

Vă duceţi la o ceremonie, poate o fi doar o şedinţă şi o să puneţi ţară la cale că se-ntâmplă ceva la care aveţi şi un cuvânt de spus. Poate vă mutaţi pentru o vreme cu chirie – cât zugrăviţi, sau vă mai luaţi o porţie de concediu.

 LEU

Se poate să primiţi bani, să faceţi şi nişte achiziţii şi să aveţi o perioadă de prosperitate, că lucrurile vă merg din plin. Vine cineva care vă scoate din nota obişnuită şi o să vă faceţi planuri de afaceri, sau de călătorie.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: și astăzi vom avea cer variabil, iar temperatura aerului nu va depăși +26 de grade Celsius
Articolul următorConsultații stomatologice profilactice gratuite pentru copiii din satele Bădiceni și Tătărăuca Veche
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.