„Grimasele” alegerilor: În plină campanie electorală, gazul ar putea să se ieftinească. Urmează energia electrică?

0
35

   Conform unei declarații a lui Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, în această toamnă ar putea să se ieftinească gazul, cu 7-10 la sută.

„ Tariful s-ar putea diminua datorită scăderii prețului de achiziție – până la 100-115 dolari pentru 100 de metri cubi. În prezent, Republica Moldova cumpără gaz la un preț mediu de 145 dolari pentru 1000 de metri cubi… Dacă va fi aprobată decizia Consiliului de observatori, atunci facem o prognoză, ca în 2021 să nu venim cu anumite corecții asupra tarifului”, a spus Ceban.

Vă reamintim că anterior și Igor Dodon care, după toate probabilitățile, va concura în alegeri pentru un nou mandat declarase că nu doar gazele, dar și energia electrică se vor ieftini.


Articolul precedentVIDEO: Pianul actorului francez Atmen Kelif a ajuns la elevii Colegiului de Arte “Nicolae Botgros” din Soroca
Articolul următorÎn campionatul raionului Soroca la fotbal participă 8 echipe
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.