Fructele care te scapă de moliile din șifonier. Hainele tale nu vor mai fi mâncate

0
271

Când vine vorba de a scăpa de molii, prevenirea este mai bună decât tratarea. Gravitatea problemei cu moliile din hainele tale va determina în cele din urmă ce trebuie să faci, dar cu orice nivel de infestare și cu orice tip de dăunător, este important să acționezi cât mai repede posibil.

Din păcate, însă, a scăpa rapid de molii nu este atât de ușor pe cât ai putea spera. Odată ce aceste creaturi se instalează, se simt ca la ele acasă și se „luptă” dacă încerci să le alungi din noile lor locuințe. În plus, există mai multe tipuri de molii de uz casnic, așa că primul lucru pe care trebuie să-l faci, chiar înainte de a încerca să scapi de ele, este să identifici cu ce tip de insecte zburătoare ai de-a face.

Totuși, există și o veste bună: atâta timp cât ești precis și perseverent, scăparea de molii în mod natural este posibilă. Și nu, nu este nevoie să apelezi la ajutorul acelei naftaline urât mirositoare.

Cum scapi de molii

Primăvara este perioada în care, de obicei, ne rearanjăm garderoba și scoatem la purtat bluzițele subțiri, în timp ce hainele groase le punem mai deoparte. Dacă nu vrei ca țesăturile de lână să fie atacate de molii, este bine să iei în calcul să previi invazia lor.

Pentru aceasta, află că folosirea cojilor de portocale și de lămâie este unul dintre cele mai bune mijloace de protecție împotriva moliilor. Atunci când decojești citricele, îndepărtează-le pielea. Vei vedea că, pe deasupra, hainele tale vor fi ceva mai parfumate.

Vei avea nevoie, de asemenea, de câteva pungi mici de pânză. Adaugă în ele bucăți de scoarță de copac și pune-le în dulap.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentTrucurile geniale prin care scapi de bolile trandafirului. Vor înflori până în toamnă
Articolul următorZiua Dansului sărbătorită la Drochia de cluburile de dans din toată țara / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.