Forumul Tinerilor din raionul Șoldănești, a ajuns la cea de-a patra ediție

0
96

Recent, în incinta Căminului de Cultură ,,George Coșbuc” din orașul Șoldănești, s-a desfășurat – Forumul Tinerilor, organizat de Consiliul Raional al tinerilor, Secția Cultură, Tineret și Sport în parteneriat cu Primăria Șoldănești. Scopul acestui eveniment a fost prezentarea necesităților și elaborarea soluțiilor privind soluționarea problemelor cu care se confruntă tinerii din raion.

Acest tip de activitate a devenit o tradiție în raionul Șoldănești, căci se realizează așa un gen de forum pentru a patra oară. La acest eveniment au participat 40 de tineri din diferite localități ale raionului. S-a vorbit doar despre tineri, despre puterea și curajul lor de a deveni oamenii care doresc să fie, de a schimba lucrurile în comunitatea din care fac parte, de a se face auziți implicându-se în soluționarea problemelor ce îi vizează. Au participat activ la discuții, au lucrat în grup în cadrul a patru ateliere axate pe provocări și au formulat recomandări pentru autorități.
La finalul evenimentului au fost aduse mulțumiri tuturor participanților, specialiștilor, organizatorilor și partenerilor, datorită cărora a fost posibilă desfășurarea Forumului tinerilor din raionul Șoldănești.
Prin organizarea acestor activități, se dezvoltă o generație informată, conștientă și responsabilă.
sursa foto: facebook.com

Articolul precedentO victorie, o egalitate, două înfrângeri și locul 5 în Cupa Republicii Moldova la rugby 7
Articolul următorEfim Cazac: “Am început cu 50 de familii de albini primite de la bunelul și alte 150 cumpărate printr-un credit cu porțiune de grant” / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.