Filip Iepure despre vremurile când pentru cei de pe loc se lăsau leșuri, iar carnea bună de la Fabrica de Porcine din Iorjnița era dusă la Moscova sau Leningrad / VIDEO

0
139

Filip Iepure din satul Cosăuți, a fost unul dintre invitații noștri din această iarnă care a acceptat să răspundă la întrebări în cadrul emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția Observatorul de Nord.

Acesta ne-a vorbit și despre perioada sovietică, glorificată de unii conaționali, și mai ales despre realitățile din afara statisticii.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentUn tânăr de 27 de ani, a decedat după ce automobilul la volanul căruia se afla s-a izbit într-un copac
Articolul următorMETEO: de astăzi și până duminică vom avea doar temperaturi cu plus
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.