Echipa „Redescoperă Moldova” în vizită la Soroca / VIDEO

0
217
captură video

Cunoaştem bine cam totul „de afară”, dar nu prea ştim ce avem acasă, indiferent dacă este vorba de personalităţi, sport, muzică sau turism. E cam absurd să ajungi la umbra Piramidelor Egiptene, dar să nu fi ajuns în Peştera Răposaţilor din Rudi, să te fotografiezi în vârful Turnului Eiffel, şi să nu cunoşti unde se află Conacul din Țaul, ori să schiezi în Munţii Alpi, dar să nu te fi căţărat măcar o dată pe stâncile milenare din Corjeuţi, Brânzeni sau Fetești.

Cu toate că adesea asociem turismul cu destinațiile turistice de peste hotare, de mai bine de un an, concetățenii noștri redescoperă atracțiile turistice din Republica Moldova. Printre proiectele care promovează cu succes destinațiile deosebite dintre Nistru și Prut, este și Redescoperă Moldova. Desigur că Soroca nu putea fi o excepție, așa că timp de două zile echipa Redescoperă Moldova s-a aflat în raionul nostru. Oaspeții au vizitat, filmat și fotografiat atracțiile turistice și tot ce au găsit bun și frumos în municipiul Soroca și în satul Cosăuți.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.