După denazificarea Ucrainei, Putin vrea dezalcoolizarea Moldovei

0
420

Cotidian independent de umor voluntar

Planuri de om nebun! Vladimir Putin a luat-o razna rău de tot, spun surse de la Kremlin. Într-o discuție cu generalii săi, Putin i-a avertizat să nu se aștepte la pace după denazificarea Ucrainei. ”Vom continua campania spre vest. Vom dezalcooliza Republica Moldova, după care vom demoldoveniza Buzăul și chiar Brașovul”, ar fi anunțat Putin.

Se pare că planul lui Putin ar fi să atace cu rachete toate viile, de la Purcari și Segarcea până la Tomai, pentru a slăbi fluxul de alcool. În paralel, Rusia va stopa furnizarea de vodcă. Moldovenii spun că e un șantaj geostrategic: ”Ce, bem pe banii lui? Gustăm și noi puțin la ocazii, ca tot omul!”.

După bombardament, trupele rusești vor ocupa toate cârciumile strategice din Moldova, precum și cramele subterane, dar nici așa nu pot învinge, pentru că populația are depozite mari de alcool și toți cetățenii sunt antrenați de mici să producă alcool din orice. Planurile faraonice ale lui Putin includ chiar și o tentativă de a-i dezvăța pe români de furat, indiciu clar că creierul lui Putin e mai ciuruit chiar și decât al lui Joe Biden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.