(De) Gheretizarea oraşului Soroca: O gheretă evacuată de la Cetate

0
35

Una din cele două gherete amplasate în preajma Cetăţii Soroca a fost evacuată. Propietarul acesteia, Alexandru Cimbriciuc Junior a renunţat la ideea de a face business în cel mai popular loc din oraşul Soroca.

Am achitat bani pentru a activa lângă Cetate, rămâne întrebarea pentru ce am achitat eu? Am depus cerere la primărie că îmi iau ghişeul pentru că lumea este împotrivă şi nu vreau să mă opun opiniei lor. Am vrut doar să creez o comoditate pentru persoanele care se odihnesc pe malul Nistrului” a declarat  tânărul antreprenor pentru Observatorul de Nord.

Solicitat pentru comentarii, primarul oraşului Victor Său, a menţionat anterior că doar una dintre cele două gherete are autorizaţie, cealaltă fiind amplasată ilegal.

Amintim că, prin dispoziţia primarului din 22.04.2015, a fost permisă amplasarea temporară a cinci gherete cu scopul de a comercializa băuturi răcoritoare, ceai, cafea şi dulciuri, în preajma Cetăţii Soroca.

Ulterior, în parcul din preajmă au fost amplasate, pe zona verde, două rulote. Acest fapt a nemulţumit mai mulţi locuitori ai oraşului, care ne-au trimis o sesizare. Oamenii critică amplasarea acestora pe gazon şi susţin că unităţile comerciale strică imaginea Cetăţii Soroca.

Actualmente, în preajma Cetăţii mai activează o gheretă.

Citiţi la acelaşi subiect AICI

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.