De ce să ţii un tub de pastă de dinţi în sertarul cu tacâmuri

0
182

Majoritatea oamenilor îți țin pasta de dinți în sertarele de la baie, în locul special pentru periuțe de dinți sau într-un dulap din încăpere. Cu toate astea, unele doamne au făcut un experiment care le-a lăsat fără cuvinte. Mai exact, acestea au pus un tub de acest gen în sertarul cu tacâmuri. Trucul este știut de foarte puțini oameni. 

Truc genial: de ce să ții un tub cu pastă de dinți în sertarul cu tacâmuri

Majoritatea oamenilor își pun tubul cu pastă de dinți în baie alături de periuțe. Iată că unele gospodine au făcut un experiment și l-au pus într-un dulap din casă. Lingurile și furculițele vor fi la fel de bune ca cele noi. Doamnele au observat cum murdăria a dispărut de pe ele dacă au folosit produsul.

Acestea trebuie să fie înmuiate într-o soluție simplă și apoi frecate cu pastă de dinți. Cel mai bine este să ai tubul în apropiere și să îl depozitezi într-un dulap. Pe linguri și furculițe se poate depune murdăria sau resturile de mâncare, iar dacă nu sunt curățate ca la carte acestea pot rămâne pe ele.

Cele mai mari probleme sunt însă între dinții furculițelor și pe decor. Nu trebuie să îți faci griji în privința banilor și a produselor pe care ar trebui să le cumperi de la supermarket pentru că există metode ieftine, rapide și extrem de practice. Opțiunea de curățare este potrivită pentru toată vesela ta din oțel inoxidabil, melchior și aluminiu.

Ce trebuie să faci?

Ustensilele trebuie scufundate în soluție lichidă și apoi îndepărtate cu ușurință cu un burete. Fierbeți 2 litri de apă și adaugă 2 linguri de bicarbonat de sodiu și o lingură de acid citric. Amestecă ingredientele până la dizolvare și scufundă vasele de gătit în soluție timp de 30 de minute.

Șterge toate lingurile și furculițele cu un burete și usucă fiecare obiect cu grijă. Poți să ai grijă de vesela ta și cu bicarbonat de sodiu și puțin detergent pentru vase. Amestecă cele două ingrediente și încearcă să speli cu grijă în special zonele pătate cu sosuri care s-au întărit sau părțile cu probleme.

Multe gospodine au rămas surprinse rezultatul obținut după doar 5 minute de la spălare. Procesul îți va lăsa toate obiectele lucioase și extrem de curate. Poți să le și dezinfectezi după spălare pentru a te asigura că cei dragi sunt departe de orice pericol.

sursa: playtech.ro


Articolul precedentRețetă de salam dulce din bucătăria reporterului OdN / VIDEO
Articolul următorVezi cum s-au distrat la Balul Studenților, elevii de la Colegiul de Arte “Nicolae Botgros” din Soroca / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.