De ce să pui aspirină în cadă şi în chiuvetă. Trucul pe care trebuie să-l afli urgent!

0
216

Aspirina poate fi folosită în foarte multe moduri. Însă, puține sunt persoane care știu că pot folosi aspirina și pentru a face curat în baie. Acest medicament nu numai că va curăța baia ci va lăsa cada și chiuveta strălucitoare. Iată ce trebuie să faci!

Trucul genial prin care poți obține o baie strălucitoare

Toți oamenii iubesc să aibă casa curată. În acest sens, obișnuiesc să folosească produse chimice destul de scumpe. Însă, puțini știu că există un truc prin care putem obține o cadă și o chiuvetă ca noi.

Pentru a realiza acest lucru, vom avea nevoie de aspirină. De regulă, gospodinele o folosesc pentru a curăța rufele, însă, aceasta poate fi utilă și dacă vrem să curățăm cada.

Cum se realizează soluția?

Pentru realizarea acestui truc veți avea nevoie de trei tablete de aspirină. E necesar ca pastielele să fie zdrobite până când se obține o pulbere. Ulterior, puteți adăuga puțină apă la aspirina zdrobită. În acest fel, veți obține o pastă.

Dacă vreți să sporiți efectul, puteți adăuga în compoziție și puțin bicarbonat. Soluția obținută se toarnă peste suprafețele murdare din baie. Pentru a vă ușura munca, vă puteți folosi de un burete pe care puteți adăuga o cantitate de soluție.

Ulterior, buretele se plimbă pe suprafețele pe care vrem să le curățăm. Pentru un rezultat uimitor, e necesar să umezim cada și chiuveta înainte. Soluția se lasă pe suprafețe pentru câteva ore. Astfel, aceasta va avea timpul necesar pentru a acționa.

Când timpul a trecut puteți spăla suprafața cu apă caldă. Dacă nu sunteți mulțumiți de rezultat, puteți repeta procedura. În acest fel, veți putea obține o cadă și o chiuvetă curățată și strălucitoare. Apelând la ajutorul acestui truc puteți economi atât bani cât și timp.

Dacă rămâne soluție în surplus, puteți să o folosiți pentru a face minuni cu plantele voastre. Peste soluția pe care deja o aveți, puteți adăuga detergent lichid. Soluția obținută se poate pulveriza pe roșiile din grădină. Astfel, planta va fi ferită de boli. Mai mult, recolta va fi una mai bogată.

sursa : https://playtech.ro/stiri/de-ce-sa-pui-aspirina-in-cada-si-in-chiuveta-trucul-pe-care-trebuie-sa-l-afli-urgent-768437?utm_source=resys

Articolul precedentOțetul înlătură mirosurile neplăcute, sarea usucă mai repede încălțămintea, cartofii curăță oglinda, iar șuica vă scapa de murdăria de pe mobila moale
Articolul următorO pastilă de aspirină aruncată în mașina de spălat FACE MINUNI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.