De astăzi, prețul la benzină și motorină scad, iar prețul la gazul lichefiat crește

0
325
sursa imaginii: www.pixabay.com
sursa imaginii: www.pixabay.com

Odată cu intrarea în vigoare a Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere, aprobată prin Hotărârea Consiliului de Administrație al ANRE nr. 254 din 14 iunie 2021, începând cu astăzi preţurile la motorină şi benzina A95 ar putea să scadă cu 30-70 de bani pentru un litru, în dependenţă de operator.

Pe de altă parte,  gazul lichefiat se va scumpi cu 20-50 de bani pentru un litru. Vă reamintim că de la începutul anului preţurile de import ale carburanţilor au crescut cu 41-57%, în dependenţă de produs. Totodată pe piaţa internaţională preţul petrolului marca Brent continuă să crească şi se menţine în ultimele 5 zile la cotaţii de 75-76 de dolari barilul, cu circa 48% mai mult decât era la începutul anului.

Articolul precedentVom avea pâine, promite ministrul Ion Perju
Articolul următorViață va fi și după 11 iulie, dar… ce fel de viață?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.