Curiozități (II): Pentru prima dată în istoria planetei, numărul persoanelor cu vârste de peste 60 de ani îl depășește pe cel al copiilor cu vârstă sub 5 ani.

0
101

 Lumea în care trăim este plină de mister și lucruri fascinante pe care nu ai de unde să le cunoști în totalitate. Îți prezentăm o serie de curiozități despre lumea în care trăim, statistici care te vor ajuta să cunoști mai bine lumea înconjurătoare.

*Limba unui crocodil este imobilă. Ea este atașată de cerul gurii acestui animal.

*Biblioteca Universității din Indiana, SUA, se scufundă în fiecare an cu circa 2,5 centimetri. Acest fenomen este posibil din cauza unei erori a constructorilor care au omis să calculeze și greutatea cărților care vor fi depozitate în uriașă clădire.

*În prezent, pentru prima dată în istoria planetei, numărul persoanelor cu vârste de peste 60 de ani îl depășește pe cel al copiilor cu vârstă sub 5 ani.

*În Santa Fe, New Mexico, legea impune că animalele de casă să poarte centură de siguranță în mașină.

*O singură vacă poate produce într-un an mai mult lapte decât poate consumă un singur om, circa 200.000 de pahare pline cu lapte.

*Rechinii sunt singurele animale despre care se știe că nu se pot îmbolnăvi de cancer.

*Un cal adult poate consumă într-un an o cantitate de hrană ce depășește de 7 ori propria sa greutate.

*Numai în SUA există aproximativ 7.000 de tigri ținuți că animale de casă.

*Circa 12 copii sunt oferiți zilnic, în maternități, altor mame decât cele naturale. Această statistică include toate țările lumii.

Va urma.

SURSA: libertatea.ro


Articolul precedentDe ce pisica nu stă în brațe și fuge. Ce secret ascunde gestul ei
Articolul următorDegringolada sorocenilor continuă: FC Visoca a dat de pământ cu FC Inter, cu un scor de tenis/hochei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.