Cristiano Ronaldo a primit ofertă de la un club din liga a 3 din România

0
76
Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a riziliat contractul cu Manchester United  și este în căutarea unei noi aventuri. Prima ofertă oficială pe adresa starului lusitan a venit din România, scrie digisport.ro.

Este vorba despre SR Brașov, formație care evoluează în Grupa 5 din Liga 3. Echipa de sub Tâmpa a emis, mai în glumă, mai în serios, un comunicat oficial prin care anunță și câți bani ar urma să primească Cristiano Ronaldo în următoarele șase luni, dacă ar accepta propunerea brașovenilor. ”Comunicat oficial. Conducerea noastră îi oferă lui Cristiano Ronaldo un contract până la finalul sezonului actual. Cei 516.35 euro (2.550 lei)/lună arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”Potrivit presei din Spania, cea mai generoasă ofertă a venit pentru Cristiano de la saudiții de la Al-Hilal,  care ar fi dispuși să-i ofere lusitanului un contract pe două sezoane și un salariu anual de 125 de milioane de euro. Dar un club din România le-a luat-o înainte tuturor și i-a făcut prima propunere oficială internaționalului portughez.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDe mâine vremea se mai răcește. Noaptea vom avea minus în termometre
Articolul următorTimp de o oră în centrul municipiului Soroca va fi lipsă apa în robinete
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.