Consiliul orășenesc se convoacă în ședință extraordinară

0
19

O altă ședință extraordinară a Consiliul orășenesc urmează să aibă loc în prima zi de toamnă, la 1 septembrie. Pe ordinea de zi sunt incluse patru subiecte. În ședința anterioară, în listă figurau 14 subiecte, asupra cărora consilierii nu au luat nici o decizie, din motiv că ședința a fost suspendată.

În viitoarea ședință, consilierii urmează să decidă asupra corelării bugetului Primăriei orașului Soroca cu Legea bugetului de stat pentru anul 2016, rectificării bugetului Primăriei Soroca pentru anul 2016, aprobării participării oraşului Soroca la înfiinţarea SA „Aqua Nord” şi aprobarea iniţierii fuziunii SA „Regia Apă-Canal Soroca” cu SA „Aqua Nord”.

Vă reamintim că ședința Consiliului orășenesc a fost convocată și amânată de două ori. Ultima ședință extraordinară a CO a fost închisă, la iniţiativa consilierului PSRM, Vasile Cojocari. În ziua respectivă, mai multe proiecte de decizie, inclusiv cele privind Corelarea bugetului local cu cel de stat pentru anul 2016 şi Rectificarea bugetului pentru anul curent, nu au ajuns să fie discutate și votate de către aleșii locali.

În cadrul aceleiași şedinţe, urma să fie examinat proiectul de decizie privind iniţierea referendumului local, prin care se propune demiterea primarului.

Mai multe detalii despre ce s-a discutat în ședința precedentă aflați AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.