Condiții europene de agrement chiar lângă casa ta!

0
226

Cinci motive de ce ar trebui să vizitezi complexul

Vila turistică EUROPA.

MOTIVUL unu: Piscina în aer liber este ceea ce vă trebuie pentru odihnă frumoasă și sănătoasă. Specialiștii afirmă că înotul în bazinele deschise are un efect benefic asupra persoanelor care suferă de boli cardiace, astm sau artrite. Apa din piscină este filtrată 24/24, fără substanțe toxice. Cele două saune, una finlandeză și cea de a doua turcească, sunt bine amenajate, te poți bucura de o gamă largă de proceduri de relaxare în interiorul lor și de un anturaj deosebit de cel moldovenesc. Pentru cei care se țin de viața sănătoasă și sportul este pe locul I, pe teritoriul complexului este și o sală de forță, dotată cu echipamente de sport de ultima generație.

MOTIVUL doi: Aici te poți odihni singur, cu familia sau în campania prietenilor. Dacă ești din afara orașului, poți beneficia de serviciile “Vilei Turistice Europa”, care oferă oaspeților cazare, restaurant, terase, foișoare, sală de sport, piscină, Aqua Zonă, jacuzzi. Copiii pot beneficia de un loc de joacă bine amenajat, sub supravegherea adulților.

MOTIVUL trei: Complexul “Vila Turistică Europa” este locul unde poți organiza o petrecere pe cinste. Aici funcționează o  terasă cu o gamă variată de aperitive și băuturi răcoritoare. Ba mai mult, tinerii însurăței își pot juca nunta într-o atmosferă de vis, iar toate „poftele”, cele mai sofisticate meniuri devin realitate datorită profesionalismului și bunăvoinței colectivului restaurantului. Și toate acestea, bineînțeles, sub acompaniamentul unei muzici de calitate.

 

 

MOTIVUL patru: Pe lângă faptul că se află aproape de casa ta, complexul este amplasat într-un loc idilic și pitoresc, pe malul bătrânului Nistru. Seniorii pot merge într-o plimbare pe jos, de la Cetate mai la vale, până la havuzul cunoscut ca “Popasul îngerilor”. Acesta este locul preferat de soroceni și de oaspeții urbei pentru a face poze.

MOTIVUL cinci: Complexul “Vila Turistică Europa” îți aduce Europa lângă casă, dacă dorești condiții de odihnă și agrement de calitate. Noi vă propunem cel mai bun raport dintre preț și calitate!

Veniți la complexul “Vila Turistică Europa”și simțiți-vă ca acasă!

VĂ AȘTEPTĂM!

Articolul precedentSe așteaptă deconectări ale energiei electrice în Soroca, Căinarii Vechi, Volovița, Iorjnița și alte localități
Articolul următorIuliana Cantaragiu: În trei ani Soroca va avea Stație de epurare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.