Compensații în mărime de 750 de lei lunar va mai primi o categorie de cetățeni. Vezi despre cine este vorba

0
769

   Casa Națională de Asigurări Sociale anunță că, persoanele antrenate de Ministerul Apărării la strângerea muniţiilor şi a tehnicii militare, la deminarea teritoriului şi a obiectelor în perioada de după acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova vor primi alocații în sumă de 750 de lei.

  Aceste alocații sunt lunare și se stabilesc din luna depunerii cererii și documentelor corespunzătoare. Cererea se depune personal sau prin intermediul reprezentantului desemnat prin procură ori prin împuternicire de reprezentare creată în baza semnăturii electronice în cadrul Registrului împuternicirilor de reprezentare în baza semnăturii electronice (MPower), la Casa Teritorială de Asigurări Sociale de la locul de domiciliu.

   La cerere se vor anexa următoarele documente: actul de identitate (original şi copie); legitimaţia de veteran de război (original şi copie); certificatul confirmativ, eliberat de Marele Stat Major al Armatei Naţionale, ce confirmă participarea persoanei la strângerea muniţiilor şi a tehnicii militare, la deminarea teritoriului şi a obiectelor în perioada de după acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova (original).


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCele mai răspândite falsuri despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei
Articolul următorTelefonul mobil = cimitir de amintiri, până aproape de Lună?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.