Cine sunt ”Oamenii Independenței” din raionul Soroca? / VIDEO

0
439

În luna iulie Direcția Învățământ Soroca a lansat concursul ”OAMENII INDEPENDENȚEI”, organizat cu prilejul aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. La concurs au participat elevi din raionul Soroca, care au realizat câte un filmuleț despre cei care au luptat pentru independența Republicii Moldova, o prețuiesc și o mențin. Iată și lista premianților.

Locul I și premiul bănesc de 1500 lei grupului de elevi de la gimnaziul ”A. Lupașcu”, Volovița pentru filmul ”Omul Independenței – Alexandru Lupașcu”.

Locul II și premiul bănesc de 1000 lei elevei Caliopiei Galben, LT ”C. Stere” pentru filmul ”Omul Independenței – Mihail Sîrbu”

Locul III și premiul bănesc de 500 lei grupului de elevi de la gimnaziul ”A. Porcescu”, Căinarii Vechi pentru filmul ”Omul Independenței – Nicolae Vasilian”

Consiliul Raional Soroca al Federației Sindicale a Educației și Științei a oferit 2 premii speciale. Premiul special în sumă de 1000 lei elevei Muntean Ecaterina, gimnaziul ”D. Matcovschi” pentru filmul ”Omul Independenței – Iurie Levandovschii”

Premiul special în sumă de 1000 lei elevei Cojocari Victoria, LT Visoca pentru filmul ”Omul Independenței – Nicolae Ciuntu”

Ziarul Nostru a oferit un premiul special în suma de 500 lei elevei Cujbă Ruxanda, gimnaziul ”Eva Gudumac” pentru filmul ”Omul Independenței – Victor Păunescu”

Ziarul Observatorul de Nord a oferit un premiu special în suma de 500 lei elevului Ciubotaru Alexei, gimnaziul Holoșnița pentru filmul ”Omul Independenței – Nicolae Robu”.

Menționăm că acest concurs este organizat de Direcția Învățământ Soroca în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca al Federației Sindicale a Educației și Științei, ziarele ”Observatorul de Nord” și Ziarul Nostru, Centrul de Resurse pentru Tineret ”Dacia”, Incubatorul de Afaceri Soroca și Uniunea Naţională a Veteranilor Războiului pentru Independenţa și Integritatea Republicii Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.