Ce poți face cu globurile sparte. Idei geniale pentru a le refolosi

0
85

Dacă ți-au rămas globuri sparte sau pur și simplu te-ai plictisit de aspectul celor vechi, nu le arunca. Îți prezentăm o serie de idei prin care afli ce poți face cu globurile sparte. Trebuie doar să ai puțin timp liber și îndemânare!

Un tablou creat din globuri sparte

Globurile sparte pot fi refolosite, așa că vă prezentăm câteva idei în acest sens. Se ia o bucată de canvas și o transformați într-un tablou pătrat, dreptunghiular sau rotund, după preferințe. Globurile sparte se lipsesc, bucată cu bucată, pe tablou cu aparatul de lipit. Mare atenție, însă, să nu vă tăiați în colțurile globurilor!

O cutie de pantofi cu ajutorul globurilor sparte de la bradul de Crăciun

Dacă aveți o cutie de pantofi pe care nu o mai folosiți, îi puteți da un vibe fresh cu ajutorul globurilor sparte. Aceasta poate fi folosită drept cutie de cadouri. Cum? Împachetați-o într-o hârtie colorată, cu steluțe, și sigilați colțurile cu bandă adezivă.

Pe cutia respectivă puteți lipi globurile sparte în formă de floare. După ce ați terminat de asamblat, puteți dărui acest cadou unei persoane dragi, cu siguranță va fi uimită de creativitatea voastră.

O felicitare din cioburile globurilor sparte

Dacă aveți bucăți de carton rămase de la împachetarea cadourilor de Crăciun, le puteți refolosi pentru a crea felicitări de sărbători.

Așadar, trebuie să îndreptați cartonul prima dată și să-l îndoiți în formă de felicitare, după care să adăugați pastă de lipit pe el. Nu lăsați să se usuce pasta și adăugați cioburile globurilor sparte pe toată suprafața cartonului. Apăsați puțin pe ele până se lipsesc și asigurați-vă că nu cad în momentul în care ridicați bucata de carton. După ce ați terminat de asamblat cioburile pe felicitare, o puteți dărui cuiva drag!

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentUn șofer de 22 de ani a tamponat mortal un copil de 10 ani, în capitală. Copilul a decedat la spital
Articolul următorDe ce citesc “Observatorul de Nord”: Pentru că aici găsim știrile care ne vizează pe noi, cetățenii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.