Ce poate fi mai dulce decît pacea?

0
21

Prin intermediul aplicaţiei “Sesizează o problemă”, care va fi lansată oficial în următoarele zile de către Observatorul de Nord, la redacţie a parvenit un material, semnat de către Ciprian Rotaru. Autorul ne îndeamnă să participăm la o campanie internaţională de colectare de semnături, care are drept scop de a promova şi menţine pacea în lume, precum şi soluţionarea problemelor pe cale paşnică. Mai multe despre „DECLARAȚIA PĂCII ȘI ÎNCETĂRII RĂZBOAIELOR” aflaţi din scrisoare:

“Dragi cititori, pe parcursul timpului războaiele au răpit oamenilor ceea ce e mai sfînt și mai drag, familia, sănătatea, libertatea și liniștea. Acum e posibil să scăpăm de războaie o dată și pentru totdeauna. Țin să vă aduc la cunoștință că în întreaga lume se petrece o campanie de colectare de semnături cu scopul de a implementa un act de importanță  mondială.

Susținută  în peste 80 de țari, această declarație are un viitor promițător. Este o cale sigură spre un viitor pașnic și mai e o metodă de protecție în legătura cu ostilitățile dintre state. „DECLARAȚIA PĂCII ȘI ÎNCETĂRII RĂZBOAIELOR”- este un act compus din 10 articole prin care se prevede rezolvarea problemelor ce în mod general aduc la războaie. Acest document are ca scop susținerea drepturilor omului și implementarea unui viitor pașnic, fiind unica cale spre o nouă lege internațională în care nu vor mai exista conflicte militare.

Pentru ca această Declarație să obțină putere legală este nevoie de susținerea populației întregului glob Pământesc, astfel scopul fondatorilor și a susținătorilor acestei campanii ( IWPG, HWPL și IPYG ) este de a colecta in jur la 1,2 miliarde de semnături.  Astfel, după colectare acestor semnături și înfăptuirea deplină a acestui act, Declarația dată va fi distribuită pentru fiecare șef de stat, care la rîndul lor vor fi nevoiți să respecte vocea poporului.

Cît de mult au avut de suferit părinții și bunicii noștri în urma războaielor, este important să susținem și noi acest act, nu știm ce prevede ziua de mâine, pentru că semnând astăzi putem  acorda o șansă la pace și libertate pentru copii și nepoții noștri. Nu fiți indiferenți, vocea fiecăruia contează. Semnătura se poate petrece on-line, este gratuit și accesibil pentru fiecare, nu există restricții în vîrstă ,este dreptul fiecăruia de a participa. Doritorii de a susține această idee se pot informa în legătură cu articolele actului” DECLARAȚIA PĂCII ȘI ÎNCETĂRII RĂZBOAIELOR ” aici :http://peacelaw.org/site/law_for_peace și dea-și face semnătura aici :http://peacelaw.org/site/pledge .

Vă mulțumim mult pentru contribuția dumneavoastră în legătură cu un viitor mai pașnic”.

13187743_271474386521153_1533170213_n.jpg


Articolul precedentÎn “Observatorul de Nord”, varianta tipărită, CITIŢI:
Articolul următorAu fost desemnaţi cei mai buni antreprenori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.