Ce este bine să presari la intrarea în casă pe data de 1 a fiecărei luni. Așa vei atrage bogăția și norocul

0
17507

Un ingredient pe care îl regăsim în multe rețete de prăjituri și torturi, pe care unii îl adaugă chiar și în cafea, pentru un plus de aromă, este vedeta unui ritual ce promite să aducă fericire, noroc și abundență. Se spune că scorțișoara are proprietăți magice, putând fi folosită ca talisman aducător de energii pozitive și prosperitate.

Pentru a te bucura de efectele sale, tot ce trebuie să faci este să presari scorțișoară la intrarea în casă, în prima zi a fiecărei luni. Condimentul se va transforma într-un magnet pentru bani.

Printre cei care respectă acest ritual este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Pentru un plus de noroc, blonda poartă câte o foaie de dafin în portofel și în pantof.

„Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof.

Mai am cu scorțișoara și mai am asta cu data de 1, de fiecare dată fac așa un fel de mantră în care pe data de 1 pun niște scorțișoară la intrarea în casă și îmi doresc eu mie numai bine, abundență și magnet de abundență”, a mărturisit vedeta, pentru ciao.ro.

Ce alte utilizări are

Acest ingredient din bucătărie are și unele acțiuni mai practice. Este un aliat de nădejde în lupta cu unele insecte ce își fac apariția în casele noastre în timpul lunilor de primăvară și de vară.

Tot ce trebuie să faci este să așezi câteva bețe de scorțișoară oriunde vezi insectele. Acestea urăsc mirosul de scorțișoară și vor fugi cât mai departe de sursă. La fel de eficiente sunt pământului de diatomee (care este alcătuit din alge microscopice), alcoolul etilic sau acidul boric.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentDe ce să nu mai bei apă din același pahar, două zile la rând. La ce pericol ești expus
Articolul următorPlantele din curtea ta care te scapă imediat de șoareci. Ce trebuie să știe oamenii care stau la casă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.