Campionii, campionii… „Cezarii” soroceni au primit ceea ce au meritat!

0
184
  Începutul de an înseamnă și un motiv în plus de a face totaluri și de a da Cezarilor ce li se cuvine. În acest context, menționăm Gala Sportului, organizat de Școala sportivă raională Soroca și în cadrul căreia s-au făcut totalurile Anului Sportiv 2023.
  La cererea mai multor cititori, care nu au avut timp și răbdare pentru a viziona pe materialul VIDEO, realizat de reportera Ludmila Mărginean, astăzi vă propunem pentru lectură, în stil telegrafic, numele laureaților acestei Gale a Sportului.
  Așadar,
  MIHALCEAN Eugeniu – Cel mai bun sportiv la o probă olimpică
  TOMA Mihai – Cel mai bun sportiv la o probă neolimpică
  SELECȚIONATA DE RUGBY-7 – Cea mai bună echipă
  DRAGAN Ștefan (judo), VLAS Petru (lupte libere), SPINEI Victor (lupte universale),     TODIREAN IURIE (lupte universale), ISTRATI Oleg (rugby), OȚEL Serghei (lupte   universale), RUSU Marin (fotbal) – Cel mai buni antrenori!
   Respect! Felicitări!

Articolul precedentImportant! Copiii care au cetățenia României vor primi alocații de stat majorate
Articolul următorSoroceanca Irina Rimes a urcat pe scenă alături de Adrian Minune. Cum sună cel mai neașteptat duet / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.