Buletinul săptămânal de retrospectivă a evenimentelor din Soroca – „Observatorul” din 27 august 2021 / VIDEO

0
268

Vă prezentăm o nouă retrospectivă în cadrul săptămânalului buletin informativ, Observatorul. Iată sumarul evenimentelor: La Soroca a fost marcată simbolic Ziua Independenței Republicii Moldova; Au fost decernate Titlurile Cetățean de Onoare a raionului Soroca; Cine sunt ”Oamenii Independenței” din raionul Soroca?; Fără petrecere și evenimente culturale de Hramul Sorocii; Echipa „Redescoperă Moldova” în vizită la Soroca; Laborator modern din bani europeni la Soroca și altele.

* La producerea buletinului de știri imaginea prezentatorului și vocea pentru reportaje, este generată de un soft de inteligență artificială. Dar de conținutul reportajelor este realizat de jurnaliștii redacției.

Buletinul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

 

Articolul precedentNicolae Vasilian – Omul Independenței / VIDEO
Articolul următorSoroca: file de istorie – Cum s-a transformat Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului”? / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.