Bill Gates are COVID-19!

0
66
https://kalingatv.com/technology/bill-gates-conferred-with-tie-lifetime-achievement-award/

Pandemia de COVID-19 continuă să provoace victime chiar și astăzi, la doi ani de la apariția virusului năucitor. Printre persoanele publice care au fost infectate cu Sars-CoV-2 se numără și miliardarul Bill Gates. Acesta a făcut un anunț public pe pagina sa de Twitter cu privire la simptomele cu care se confruntă!

Potrivit Viva.ro, afaceristul, din fericire, se confruntă cu simptome ușoare ale bolii. Iată mesajul publicat pe rețelele de socializare!

„Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos. Sunt norocos că sunt vaccinat și întărit și am acces la teste și la o îngrijire medicală excelentă”, a scris Bill Gates într-un mesaj pe Twitter, potrivit baha.com.

La începutul acestei luni, Bill Gates a avertizat că există un risc de „peste 5%’ ca lumea să nu fi văzut cea mai rea parte a pandemiei de coronavirus.

Încă există riscul ca această pandemie să genereze o variantă care va fi mult mai transmisibilă și mult mai fatală. Nu este probabil, nu vreau să fiu o voce a nenorocirii, dar este un risc de peste 5% ca această pandemie să nu fi arătat ce este mai rău, a spus Bill Gates pentru Financial Times.

Bill Gates, pe pagina sa de Twitter el a menționat că are norocul de a fi supravegheat de medici extrem de buni, care îi oferă cele mai bune medicamente.

Sursa: Viva.ro

 

 

 

Articolul precedentDrumuri mai bune pentru comunele Comarna, Iași și Vasilcău, Soroca
Articolul următorPrimăria Soroca este în căutarea unor „îmblânzitori” de câini vagabonzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.