Bărbatul care a furat cerbul de la intrarea din Căpriana, riscă 5 ani de închisoare

0
491

Polițiștii anunță că au găsit persoana care a furat cerbul de la intrarea în Căpriana. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre un bărbat de 26 de ani, locuitor al raionului Orhei. Făptașul a spus polițiștilor că dorea să pună figurina în grădina casei sale. Acum, bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare. 

Polițiștii din Strășeni au identificat persoana care la începutul lunii mai curent, a sustras o figură ornament de la intrarea în localitate Căpriana, valoarea căruia constituie 80 000 lei. (…) Fiind continuate acțiunile speciale de investigație și de urmărire penală, suspectul a fost stabilit. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 26 ani, locuitor al raionului Orhei, anterior condamnat pe alte genuri de infracțiuni”, au comunicat oamenii legii.

Polițiștii au adăugat că, în cadrul audierilor, făptașul a declarat că „a sustras și transportat figura cu automobilul personal pentru a o pune în grădina casei, însă după ce a auzit că e căutată de polițiști a dus-o într-o pădure la Orhei”.

Pe caz a fost inițiat o cauză penală pentru furt, iar conform legii penale persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de până la 5 ani”, au menționat polițiștii.

Figura ornament de la intrarea în localitatea Căpriana este în valoare de 80 000 lei. Inspectoratul de Poliție din Strășeni declară că urmare a măsurilor întreprinse de polițiști, figura a fost depistată abandonată, parțial deteriorată, într-o localitate din raionul Orhei.

sursa: ea.md
  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentRelația RM-UE: A venit timpul să și livrăm
Articolul următorEpiscopul Ioan de Soroca a săvârșit Sfânta Taină a Botezului pentru 9 copii de etnie romă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.