Amestecul puternic pentru spălarea celor mai murdare locuri din casa ta. Face minuni de fiecare dată

0
243

Există multe produse pe care le putem cumpăra din magazine pentru curăța casa. Unele funcționează foarte bine, iar altele poate nu își fac efectul așa cum doriți. Uneori sunt suficiente doar câteva ingrediente pe care le avem în casă.

Există un astfel de ingredient care, amestecat cu ce trebuie, va îndepărta orice mizerie din casa dumneavoastră. Rezultatul este unul cu adevărat uimitor, iar ingrediente sunt foarte ieftine.

Curățarea podelei poate deveni un adevărat chin, mai atunci când ne străduim să scăpam de mizeria care se adună în dungile de pe podeaua cu gresie. În astfel de situații, oțetul este cel mai bun aliat, deoarece este un înălbitor excelent și foarte puternic.

Soluții naturale de curățenie

De multe ori puteți face curățenie cu soluții naturale, cu ingrediente din camară. De exemplu, puteți amesteca o cană și jumătate de bicarbonat de sodiu, jumătate de cană de apă caldă, jumătate de cană cu săpun lichid și două linguri de oțet alb. Această soluție este perfectă pentru a curăța cada sau cabina de duș.

Petele de pe hainele albe sunt greu de scos. În schimb, puteți amesteca într-un vas de oțel 4-5 litri de apă fierbinte, o cană de detergent pulbere pentru mașina de spălat vase și o cană de înălbitor obișnuit. Îmbrăcămintea se pune la înmuiat în acest amestec timp de circa 20 de minute, apoi se spală haine ca de obicei. Cu siguranță vor dispărea petele de pe haine.

Nu multă lume știe acest lucru, însă amidonul de porumb este perfect pentru curățarea geamurilor și vitrinelor. Acestea vor deveni instant mai strălucitoare. Într-un castron adânc, adăugați o cană cu apă fierbinte și o ceașcă de spirt, apoi 4 linguri de amidon de porumb. Puneți amestecul într-o sticlă cu pulverizator, iar după pulverizare, ștergeți cu o cârpă din microfibră.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentFALS: în Republica Moldova au loc pregătiri pentru o operaţiune militară împotriva Transnistriei
Articolul următorTrucul prin care cureți scaunele albe de plastic. Vor străluci în câteva minute
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.